Καλαμάτα: Αποφασισμένη για την πρώτη νίκη στη Super League 2

Καλαμάτα: Αποφασισμένη για την πρώτη νίκη στη Super League 2

Την πρώτη της νίκη για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 ψάχνει η ομάδα της Καλαμάτας στη σημερινή (ώρα έναρξης 3μ.μ.) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Β’.

Η συνάντηση θα φιλοξενηθεί στο πρόσφατα ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης -προσωρινή έδρα των “μελανόλευκων” έως ότου ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του αντίστοιχου γηπέδου της Παραλίας- και είναι για την 3η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου.

Το μεσσηνιακό συγκρότημα έχει μέχρι τώρα μια ήττα από την ΑΕΚ Β’ στα Σπάτα, στο μοναδικό παιχνίδι που έχει δώσει, αφού την περασμένη εβδομάδα είχε ρεπό. Παρ’ ότι ο αγωνιστικός ρυθμός είναι ακόμη ζητούμενο για τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο, η δίψα για τη νίκη, το 3ποντο, την ίδια δράση και με ώθηση από τους φιλάθλους, που αναμένεται να δώσουν δυναμικό “παρών” ακόμη και στη γειτονική πόλη και μοιράζονται τα ίδια συναισθήματα, δεν αφήνουν κανέναν να σκεφτεί ότι υπάρχει περίπτωση για άλλο αποτέλεσμα.

ΚαλαΜε εξαίρεση τον Τσελεπίδη, ο οποίος είχε την ατυχία να τραυματιστεί στην πρεμιέρα και να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι “ετοιμοπόλεμοι”, με την επιστροφή και των Κωνσταντινόπουλου (ήταν τιμωρημένος), Φελίπε.

Όλοι οι δρόμοι αύριο οδηγούν στη Μεσσήνη

Ένδεκα χρόνια πέρασαν από τον τελευταίο αγώνα της Καλαμάτας στην έδρα της για την Β κατηγορία (Σούπερ λιγκ 2 πλέον) και η Μαύρη Θύελλα επιστρέφει μπροστά στους οπαδούς της σαν γηπεδούχος σ’ αυτή την κατηγορία.

ΟΛΟΙ οι δρόμοι αύριο οδηγούν στη Μεσσήνη όπου η ομάδα μας θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό Β!

Διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές σας περιμένουν να ενισχύσετε την προσπάθεια των παικτών μας να φτάσουν στη νίκη!

Ο αγώνας δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, ενώ θα τηρηθούν ευλαβικά όσα έχουν σχέση με το υγειονομικό πρωτόκολλο για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Η προσέλευση του κόσμου να μην γίνει την τελευταία στιγμή για αποφυγή συνωστισμού και οι φίλαθλοι παρακαλούνται να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους όσο γίνεται νωρίτερα.