Γυναικοκτονία στο Βλαχιώτη Λακωνίας – 40χρονος σκότωσε τη σύζυγό του

Γυναικοκτονία στο Βλαχιώτη Λακωνίας – 40χρονος σκότωσε τη σύζυγό του

Νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στο Βλαχιώτη Λακωνίας, όπου ενας 40χρονος αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 40χρονος άνδρας , Αλβανικής υπηκοότητας, τηλεφώνησε στο Αστυνομικό τμήμα Βλαχιώτη και είπε ότι λογομάχησε με την 36χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια τη σκότωσε.

Αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Βλαχιώτη έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού διαπίστωσαν ότι η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
ertnews.gr


Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας
Συνελήφθη 40χρονος για ανθρωποκτονία στη Λακωνία
Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.