Νέα αστυνομική επιχείρηση με 25 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Νέα αστυνομική επιχείρηση  με 25 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Σε νέες συλλήψεις στη Μεσσηνία προχώρησαν οι υπηρεσίες της Αστυνομίας, στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας και συνολικά έγιναν έλεγχοι σε 1.173 άτομα, εκ των οποίων 908 ήταν Έλληνες και 265 αλλοδαποί, καθώς και σε 860 οχήματα.

Συνολικά προσήχθησαν 142 άτομα, από τα οποία 91 ήταν Έλληνες και 51 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 92 άτομα. Επίσης, βεβαιώθηκαν συνολικά 264 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στη Μεσσηνία

Στο νομό μας συνελήφθησαν συνολικά 25 άτομα και αναλυτικά:

-Τέσσερα άτομα για ναρκωτικά και συγκεκριμένα, ένας 54χρονος στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών διότι κατείχε 3 ναρκωτικά δισκία, μια 26χρονη Ρομά στο Αριοχώρι με 1,2 γραμμάρια ηρωίνης, ένας 22χρονος στην Καλαμάτα με 0,7 γραμμάρια χασίς κι ένας 32χρονος στην Καλαμάτα με 6,5 γραμμάρια χασίς

-Μια 50χρονη, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θήβας για κλοπή και απάτη

-Δύο άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

-Δύο άτομα για καταδικαστικά έγγραφα και συγκεκριμένα ένας 54χρονος που είχε καταδικασθεί σε ένα έτος φυλάκισης το Σεπτέμβριο του 2014 για ακούσια απαγωγή κι ένας 39χρονος το Σεπτέμβριο του 21 σε 8 έτη για κατοχή ναρκωτικών

-Έξι άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 

-Δέκα αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους, κατά τόπο, εισαγγελείς.

Τέλος, το πρωί της Τρίτης συνελήφθη στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης ένας 27χρονος, γιατί κατείχε ένα τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση γι’ αυτή την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Της Βίκυς Βετουλάκη