ΑΟ Διαβολιτσίου: Πέμπτη νίκη, 3-1 χθες τον Αίαντα Γαστούνης

ΑΟ Διαβολιτσίου: Πέμπτη νίκη, 3-1 χθες τον Αίαντα Γαστούνης

Μία ακόμη σημαντική νίκη (4η εντός έδρας και 5η συνολικά) για τον ΑΟ Διαβολιτσίου, καθώς επικράτησε με 3-1 του Αίαντα Γαστούνης χθες στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Μία δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη για τους νερατζούρι του Διαβολιτσίου, οι οποίοι έκαναν ένα αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου τους που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Διαβολιτσίου εκτός από τα τρία γκολ έχασε ορισμένες αξιόλογες ευκαιρίες. Βέβαια, και ο Αίαντας Γαστούνης έχασε ευκαιρίες και αν κατάφερνε να προηγηθεί στο σκορ, ίσως έπαιρνε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου με την έναρξη του νέου έτους θα δώσει το εξ αναβολής ματς με τον Εθνικό Σκουλικάδου κι αν πάρει τη νίκη θα πλησιάσει ακόμη περισσότερο το γκρουπ των πρωτοπόρων.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
3΄ ο Δημήτρης Στάνης, κοντινή κεφαλιά, μόλις άουτ.

4΄ ο Λευτέρης Βατσής, κοντινό πλασέ, άουτ

17΄ ο Γιώργος Παπαχρηστόπουλος, διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, ο Παναγιώτης Μπεσσής απέκρουσε δύσκολα στη γωνία του.

18΄ ο Δημήτρης Στάνης, δυνατό σουτ, μόλις άουτ.

25΄ ο Ντάνιελ Πάγια, με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον πάγκο και τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Διαβολιτσίου.

37΄ ο Πωλ Γουερέ, μ’ εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον πορτιέρο Γιώργο Λαδά, διαμορφώνοντας το 2-0.

45΄ ο Κώστας Ηλιόπουλος κοντινό πλασέ, ο Γιώργος Λαδάς απέκρουσε δύσκολα με τα πόδια σε κόρνερ.

53΄ ο Πωλ Γουερέ, ωραία ατομική προσπάθεια και γύρισμα, ο επερχόμενος Γιώργος Μουλιάτος με πλασέ, έκανε το 3-0. Έτσι, η ομάδα του Διαβολιτσίου απέκτησε σημαντικό πλεονέκτημα για μια πολύτιμη νίκη.

70΄ ο Νίκος Δούλος, φάουλ, ο προωθημένος Αναστάσιος Μπερδέκας με κεφαλιά, μείωσε σε 3-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

72΄ ο Γιώργος Μουλιάτος ωραία σέντρα, ο Κώστας Ηλιόπουλος δυνατή κεφαλιά, ο Γιώργος Λαδάς μπλόκαρε στη γωνία του.

89΄  ο Περικλής Δημητρίου, ωραίο γύρισμα, ο Κώστας Ηλιόπουλος έκανε την προβολή, αλλά  δεν κατάφερε να προβληματίσει τον τερματοφύλακα Γιώργο Λαδά, που απέκρουσε.

91΄ ο Πάρης Τσιγαρίδης ωραία ατομική προσπάθεια, έκανε το πλασέ, αλλά ο Γιώργος Λαδάς μπλόκαρε.

Καλή ήταν η διαιτησία του Τριανταφύλλου από την ΕΠΣ Αργολίδας, που είχε βοηθούς τους Λυκομήτρο και Μαυροκορδόπουλο από την ίδια ΄Ενωση.

Στο 67΄ αντίκρυσε κίτρινη κάρτα ο τεχνικός του ΑΟ Διαβολιτσίου, Μάρκος Στεφανίδης, για διαμαρτυρία. Επίσης, κίτρινη κάρτα για την ομάδα του Διαβολιτσίου πήρε ο αρχηγός Φώτης Μπαλόπουλος.

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Μάρκος Στεφανίδης, Γιάννης Αντωνόπουλος): Μπεσσής, Καντούτσης, Πάγια, Μουλιάτος (71΄ Τσιγαρίδης), Μπαλόπουλος,  Θώδης, Δημητρίου, Ηλιόπουλος, Στραβάκος (71΄ Κρεμμύδας), Πιτσιλής, Γουερέ.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Λαδάς, Ζοάου Πιτσιούλη, Κατελούζος, Μπερδέκας, Βατσής, Ρούνης, Παπαχρηστόπουλος, Δούλος, Μπράφου, Στάνης (90΄ Καράμπελας), Ντελγκάδο.

Το ματς παρακολούθησαν 150 και πλέον φίλαθλοι.

Μετά τη λήξη του αγώνα υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, αλλά με επέμβαση των πιο ψύχραιμων τα πνεύματα ηρέμησαν.