Ισοπαλία και ήττα για τις Μεικτές Μεσσηνίας χθες κόντρα στην Αχαΐα

Ισοπαλία και ήττα για τις Μεικτές Μεσσηνίας χθες κόντρα στην Αχαΐα

Ισοπαλία και ήττα ήταν ο απολογισμός για τις Μεικτές ομάδες Κ-15, Κ-17 της ΕΠΣ Μεσσηνίας στους αγώνες που έδωσαν χθες με τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Αχαΐας, στο Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας», για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Βαριά ήττα με 5-2 η ομάδα Κ-15
Βαριά ήττα με 5-2 από την Κ-15 της Αχαΐας γνώρισε η αντίστοιχη ομάδα της Αχαΐας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Μεικτή ομάδα της Αχαΐας ήταν ο Μαντάς, που πέτυχε τρία γκολ, ενώ τα άλλα δύο σημείωσε ο Θεοφανόπουλος. Τα δύο γκολ της Μεικτής Κ-15 Μεσσηνίας σημείωσε ο Γεωργουλέας, ο οποίος έχασε και πέναλτι.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
3΄ ο Γεωργουλέας κοντινό πλασέ, ο Λιακόπουλος έδιωξε στη γωνία του.

4΄ ο Θεοφανόπουλος με σουτ άνοιξε το σκορ.

6΄ ο Γεωργουλέας με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

10΄ ο Ντεντόπουλος δυνατό σουτ, μόλις άουτ.

20΄ ανατροπή Ντελή από τον Τσερικλό, ο διαιτητής Ιωάννης Τσερφώλιας έδωσε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γεωργουλέας στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

23΄ ο Γεωργουλέας διαγώνιο σουτ, ο Λιακόπουλος απέκρουσε.

28΄ο Ντερβίσι δυνατό σουτ, ο Λιακόπουλος απέκρουσε ασθενώς, ο Γεωργουλέας πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ διαμόρφωσε το 2-1.

34΄ ο Μαντάς εκτέλεσε κόρνερ, ο Θεοφανόπουλος γυριστή κεφαλιά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

35΄ ο Μαντάς με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.

38΄ ο Μαντάς με σουτ έκανε το 2-3.

60΄ ο Ντερβίσι εκτέλεσε κόρνερ, ο Ντελής κοντινή κεφαλιά μόλις άουτ.

62΄ ο Ξηνταρόπουλος φάουλ, ο Βαγενάς δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα, αυτή έφθασε στον Θεοφανόπουλο που έκανε το πλασέ, ο Αραπάκης έδιωξε στη γωνία του.

63΄ ο Ντεντόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Τσερικλός γυριστή κεφαλιά, ο Αραπάκης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

64΄ ο Μαντάς εκτέλεσε κόρνερ, ο Θεοφανόπουλος με πλασέ πέτυχε το 2-4.

74΄ ο Θεοφανόπουλος με εύστοχο κτύπημα πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Τον αγώνα σφύριξε ο Ιωάννης Τσερφώλιας από την ΕΠΣ Ηλείας, ενώ βοηθοί ήταν οι Αντώνιος Καλαμαράς και Αθανάσιος Γαβριηλίδης από την ίδια Ένωση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ (Θανάσης Τσούκλερης): Αραπάκης, Κατράνης, Μπάκας (26΄ Σπ. Βαρελάς), Σεντεμέντες, Τζάννες, Βάγγαλης, Ντελής (73΄ Χότζα), Κατσικέας (41΄ Σταθόπουλος), Γεωργουλέας (68΄ Τσαούσης), Ντερβίσι, Κυριακόπουλος (73΄ Σακκάς).

ΑΧΑΪΑ (Κώστας Σωτηρόπουλος): Λιακόπουλος (76΄ Διαμαντόπουλος), Παρασκευόπουλος, Λαζαράκης (41΄ Παπαδόπουλος), Ξηνταρόπουλος, Βόσκογλου, Τσιρικλός, Μαντάς (76΄ Βεντουρής), Φλωράτος (58΄ Βερβίτας), Θεοφανόπουλος, Ντεντόπουλος (71΄ Παπαγεωργίου), Βαγενάς.

KAΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ, ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ-17
Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς μεταξύ των Μεικτών ομάδων Κ-17 Μεσσηνίας – Αχαΐας. Η Μεικτή της Ένωσής μας πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση και ίσως άξιζε και αυτή ακόμη τη νίκη. Προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Σεντεμέντε, δέχθηκε σχετικά νωρίς το γκολ της ισοφάρισης από αδράνεια της άμυνας, ενώ στη συνέχεια έχασε αξιόλογες ευκαιρίες.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

9΄ ο Γεωργόπουλος ωραία σέντρα, ο Σεντεμέντες με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

14΄ ο Τιμοθέου δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κτύπησε  στο σώμα του Σταθόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα (1-1).

35΄ ο Γεωργόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Αγγελόπουλος έκανε το γύρισμα, ο Ράλλης δεν μπόρεσε να πλασάρει σε κενή εστία.

81΄ ο Δ. Γεωργόπουλος, δυνατό σουτ, ο πορτιέρο της Αχαΐας Ι. Γεωργόπουλος απέκρουσε δύσκολα στη γωνία του.

85΄ ο Μητρόπουλος σέντρα, ο Αθανασόπουλος γυριστό σουτ, μόλις άουτ.

88΄ ο Φαββατάς διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, ο Μαδράς απομάκρυνε λίγο πριν τη γραμμή.

Στο 92΄ αποχώρησε υποβασταζόμενος λόγω τραυματισμού ο ποδοσφαιριστής της Αχαΐας Στρέκλας.

Διαιτητής ήταν ο Αντώνιος Καλαμαράς, από την ΕΠΣ Ηλείας, ενώ βοηθοί οι Ιωάννης Τσερφώλιας και Αθανάσιος Γαβριηλίδης από την ίδια Ένωση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ (Θανάσης Τσούκλερης): Τσέλα, Μπούνας, Βράπι, Σταθόπουλος, Αγγελόπουλος, Σεντεμέντες, Κράκουλι, Δημητρίου (59΄ Φαββατάς), Ράλλης (80΄ Καραΐσκος), Γεωργόπουλος, Σπυρόπουλος (88΄ Σερέτης).

ΑΧΑΪΑ (Κώστας Σωτηρόπουλος): Ι. Γεωργόπουλος, Λένης, Μαδράς, Πέτρου, Κολέτσης, Νικολόπουλος (74΄ Γασπαρινάτος), Κουραχάνης (46΄ Ανδριακόπουλος), Στρέκλας, Κυρσανίδης (46΄ Αθανασόπουλος), Τιμοθέου (74΄ Τριαντόπουλος), Ντούνης (61΄ Μητρόπουλος).

Κοντά στις Μεικτέ ομάδες Κ-15, Κ-17 της ΕΠΣΜ βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Άγγελος Γεωργόπουλος, Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, Παναγιώτης Νινιός, Βασίλης Φωτεινάκης, καθώς επίσης ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης Άγγελος Σκαφιδάς.

Στο Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» διακρίναμε και τους σκάουτερ του Ολυμπιακού Πειραιώς, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ Βασίλη Γεωργόπουλο, Ανδρέα Λαγωνικάκη και Δημήτρη Ρούσσο αντίστοιχα. Επίσης τα δύο ενδιαφέροντα ματς παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας, Νίκος Κοσσάρης,  ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της Καλαμάτας Τάσος Χατζηαγγελής, ο προπονητής της Ερασιτεχνικής ομάδας της Καλαμάτας Φραγκίσκος Κεράνης, αλλά και αρκετοί προπονητές τοπικών ομάδων (Σωτήρης Μπουραντώνης, Μιχάλης Φασουλής, Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Λεωνίδας Μούργος, κ.ά).

Δύσκολο έργο είχε ο παρατηρητής αγώνων της ΕΠΣΜ Χρήστος Τάτσης, ο οποίος βρισκόταν στην κεντρική είσοδο του Δημοτικού Γηπέδου «Γ. Λουκαρέας» και έκανε έλεγχο σε όλους όσοι εισέρχονταν στον αγωνιστικό χώρο, για το αν έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για Covid-19.

Δηλώσεις Θανάση Τσούκλερη
Ο προπονητής των Μεικτών ομάδων Κ-15, Κ-17 της ΕΠΣ Μεσσηνίας Θανάσης Τσούκλερης, μετά το τέλος των χθεσινών ματς με την Αχαΐα, μας δήλωσε τα εξής: «Όσον αφορά στη Μεικτή Κ-15, έχω να επισημάνω ότι τα παιδιά δεν ήταν έτοιμα. Τους λείπουν παιχνίδια και είναι επηρεασμένα από τη μεγάλη αγωνιστική απραξία.  Σχετικά τώρα με το ματς καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ, ενώ χάσαμε και πέναλτι. Στη συνέχεια η ομάδα της Αχαΐας κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της πετυχαίνοντας αρκετά γκολ. Σίγουρα είναι άσχημη η πρεμιέρα και θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα Κ-17 είχε πολύ καλή εικόνα σε όλο το ματς. Ήταν ανταγωνιστική και ειδικά στο Α΄ ημίχρονο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Προηγηθήκαμε στο σκορ αλλά δεχθήκαμε την ισοφάριση από μια αδράνεια της άμυνας. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά προσπάθησαν και χάσαμε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες. Η αντίπαλη ομάδα έκανε κάποιες αλλαγές αλλά εμείς συνεχίσαμε να έχουμε καλή παρουσία. Θεωρώ ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα.

Κλείνοντας θέλω να πω ότι στις Μεικτές ομάδες μας υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές  και οι συνάδελφοι προπονητές των τοπικών μας ομάδων πρέπει να δίνουν ευκαιρίες στα νέα παιδιά».

Προπόνηση τη Δευτέρα για τις Μεικτές
Προπόνηση τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» έχουν προγραμματίσει οι Μεικτές ομάδες Κ-15, Κ-17 της Μεσσηνίας. Η προπόνηση της ομάδας Κ-15 θ’ αρχίσει στις 3.00 μ.μ. ενώ της ομάδας Κ-17 στις 5.00 μ.μ.

Τέλος, το επόμενο ματς για τις Μεικτές ομάδες του Νομού μας θα διεξαχθεί στις 12 Ιανουαρίου και είναι κόντρα στη Λακωνία εντός έδρας.