Όρθια στη Λιβαδειά η Καλαμάτα, 0-0 με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό

Όρθια στη Λιβαδειά η Καλαμάτα, 0-0 με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό

Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν χάνεις είναι ένα από τα βασικά ποδοσφαιρικά «μοτο», το οποίο ασπάζεται και επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος.

Κάτι τέτοιο συνέβη σήμερα στη Λιβαδειά, όπου η Μαύρη Θύελλα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, στο μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Super League 2, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας, διατηρώντας τη μεταξύ τους διαφορά, που ουσιαστικά ευνοεί την τοπική μας ομάδα, καθώς έχει 2 αγώνες λιγότερους.

Το μεσσηνιακό συγκρότημα είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν στο 11’ ο Αναστασόπουλος …κεραυνοβόλησε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.


Αναλυτικά το φιλμ του αγώνα από το Star Δυτικής Ελλάδος:
2’ Φάουλ σε καλή θέση για τον Λεβαδειακό, λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά. Στην εκτέλεση ο Δούμτσιος, με το δεξί, η μπάλα στο τείχος και απομάκρυναν οι αμυντικοί.
11’ Δοκάρι για την Καλαμάτα! Φάουλ για την ομάδα της Καλαμάτας από πλάγια, αριστερά, στην εκτέλεση ο Τάτος, με γέμισμα, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν, η μπάλα έμεινε μέσα στην περιοχή, στρώθηκε στον Τσελεπίδη, έπιασε το ωραίο, δυνατό, σουτ, με το δεξί, ο Στογιάνοβιτς έλεγχε την φάση, απογειώθηκε για την απόκρουση, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
16’ Ωραία κάθετη πάσα από τον Πολέτο, μέσα στην περιοχή ο Δούμτσιος έπιασε το σουτ, στην αριστερή του γωνία έπεσε ο Ταΐρης και έδιωξε σε κόρνερ.
Στην εκτέλεση του κόρνερ από δεξιά ο Παναγιώτου με το αριστερό, στο πρώτο δοκάρι οι αμυντικοί έδιωξαν και πάλι σε κόρνερ.
17’ Στη νέα εκτέλεση από τον Παναγιώτου και πάλι από τα δεξιά, ο Πολέτο έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ!
22’ Κόρνερ για τον Λεβαδειακό και πάλι από δεξιά.
Το εκτέλεσε ο Παναγιώτου, μπλόκαρε εύκολα ο Ταΐρης.
28’ Ο Κωνσταντινόπουλος αρκετά μέτρα από την περιοχή και αριστερά έκανε το σουτ, η μπάλα στην αριστερή γωνία του Στογιάνοβιτς ο οποίος έπεσε και μπλόκαρε σχετικά άνετα.
30’ Η μπάλα μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού, ο Λουκίνας έβαλε καλύτερα το σώμα του, την κατέβασε, προσπάθησε να τη φέρει μπροστά του για να κάνει το σουτ, μπλοκαρίστηκε από Λιάγκα και Τζημόπουλο και στη συνέχεια απομάκρυναν την μπάλα.
31’ Φάουλ από αριστερά για τους γηπεδούχους, στην εκτέλεση ο Μουτίνιο, απέκρουσε με γροθιές ο Ταΐρης.
50’ Φωνές από τους γηπεδούχους για πέναλτι. Εγινε η κίνηση από δεξιά, έγινε και το γέμισμα, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν, η μπάλα μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Συμελίδης την έχει στα πόδια του, πέφτει καθώς φάνηκε να τον βρήκε αμυντικός, ο διαιτητής έδωσε παίζεται, στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα πέρασε κόρνερ.
52’ Πολύ καλή στιγμή για τον Λεβαδειακό! Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τα καρέ του Ταΐρη, έγινε το νέο γέμισμα, ο Τζημόπουλος έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ, η μπάλα μόλις πάνω από το τέρμα!
62’ Κίτρινη κάρτα στον Τσαγκαλίδη
63’ Φάουλ για τον Λεβαδειακό λίγα μέτρα από την περιοχή και αριστερά. Στην εκτέλεση ο Μεχία, δεν ήταν καλή, πάνω στο τείχος.
59’ Πολύ δυνατό μαρκάρισμα «ψαλίδι» του Μόζερ πάνω στον Παναγιώτου, ο οποίος προσπαθούσε να μπει στην περιοχή από δεξιά, φάουλ σε πλάγια θέση για τους γηπεδούχους.
60’ Στην εκτέλεση του φάουλ ο Νίλι, με το δεξί, καλή, ο Ταΐρης έδιωξε την μπάλα με γροθιές.
61’ Νέες φωνές των γηπεδούχων για πέναλτι, σε πολύ δυνατό μαρκάρισμα στον Πολέτο, «παίζετε» ο διαιτητής.
67’ Κίτρινη κάρτα στον Μεχία για δυνατό μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου.
71’ Ωραία προσπάθεια από δεξιά για τον Λεβαδειακό με τον Πολέτο, έκανε και τη σέντρα-σουτ πέφτοντας, την προβολή ο Δούμτσιος, ο Ταΐρης μπλόκαρε.
72’ Μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα από αριστερά, ο Τάτος στο τετ-α-τετ με τον Στογιάνοβιτς, έκανε το σουτ, ο Στογιάνοβιτς μπλόκαρε!!!
75’ Κίτρινη κάρτα στον Κωνσταντινόπουλο.
85’ Κόρνερ κέρδισε ο Λεβαδειακός με τον Τσάπρα, από δεξιά.
88’ Ωραίο σουτ από τον Παναγιώτου, αρκετά μέτρα μακρυά από την περιοχή και στον άξονα με το δεξί, η μπάλα μόλις άουτ από το αριστερό «Γ» του Ταΐρη.
89’ Ο Νίλι εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά με το δεξί, η μπάλα πήγαινε κατευθείαν στο τέρμα, ο Ταΐρης έδιξε με γροθιές και με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε.


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
(Γιάννη Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Τσάπρας (87′ Μυτίδης), Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Μεχία, Χάμοντ, Νίλι, Μουτίνιο (46′ Συμελίδης), Πολέτο, Δούμτσιος (76′ Νίκας).


ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος (75’ Παυλίδης), Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ (91’ Φελίπε), Μπακαγιόκο, Ματέους (75’ Μαβινγκά), Τάτος (90’ Σκεντεράι), Τσαγκαλίδης (75’ Λουπάνο), Λουκίνας.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής
Ηρόδοτος – Παναθηναϊκός 0-0
Ρόδος – ΑΕΚ Β’ αναβλήθηκε
Επισκοπή – Κηφισιά 1-0
Καλλιθέα – Εργοτέλης 3-2
Λεβαδειακός – Καλαμάτα 0-0
Αιγάλεω – Καραϊσκάκης 1-0
ΟΦ Ιεράπετρας – Αστέρας Βλαχιώτη 3-1
Ζάκυνθος – Διαγόρας 0-2
Ρεπό: Χανιά


Νότιος Όμιλος
Η βαθμολογία
Θ.Ομ. Αγ. Β.
1.Λεβαδειακός 12 25
2.ΑΕΚ Β’ 11 24
3.Καλαμάτα 10 22
4.Καλλιθέα 9 21
5.Αιγάλεω 10 20
6.ΟΦ Ιεράπετρας 11 15
7.Ρόδος 9 15
8.Χανιά 11 15
9.Παναθηναϊκός Β’ 11 14
10.Κηφισιά 10 13
11.Διαγόρας 11 13
12.Εργοτέλης 10 11
13.Καραϊσκάκης 10 9
14.Επισκοπή 10 9
15.Ηρόδοτος 10 6
16.Αστέρας Βλαχιώτη 9 6
17.Ζάκυνθος 10 1


Επόμενοι αγώνες
Εξ αναβολής
Τετάρτη 19.1.2022 (15:00)
Δημοτικό Σπάρτης, Αστέρας Βλαχιώτη – Καλαμάτα 6η αγωνιστική
Νέας Αλικαρνασσού, Ηρόδοτος – Επισκοπή 10η αγωνιστική
Στ. Μαυροθαλασσίτης, ΑΕΚ Β – Αιγάλεω 11η αγωνιστική
Γρ. Λαμπράκης, ΠΑΟ Β – ΟΦ Ιεράπετρας 11η αγωνιστική
ΠΕΜΠΤΗ 20.1.2022 (15:00)
Δημοτικό Ρόδου, Διαγόρας – Εργοτέλης 10η αγωνιστική
Η 15η αγωνιστική
Σάββατο 22/1
ΑΕΚ Β’-Επισκοπή

Κυριακή 23/1
Καλαμάτα-Ρόδος
Παναθηναϊκός Β’-Λεβαδειακός
Καραϊσκάκης-Ηρόδοτος
Εργοτέλης-Αιγάλεω
Αστέρας Βλαχιώτη-Καλλιθέα
Διαγόρας-Ιεράπετρα
Χανιά-Ζάκυνθος
Ρεπό: Κηφισιά

-H φωτογραφία του αγώνα είναι από το https://starsports.gr/