Μεσσηνία: Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία

Μεσσηνία: Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ανήμερα της Υπαπαντής στη Μεσσηνία σε ατυχήματα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, στο 3ο χιλιόμετρο του δρόμου Σαϊδόνας – Καστάνιας στο Δήμο Δυτικής Μάνης, εντοπίσθηκε νεκρός ένας 61χρονος. Όπως αποδείχτηκε, ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης.

Στην Πυλία, τραγική ήταν η κατάληξη που είχε η εξαφάνιση ενός 63χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο όχημά του. Την Τετάρτη το πρωί ο 63χρονος έφυγε από το σπίτι του στη Φοινικούντα για να πάει στη δουλειά του. Όμως, μετά δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής, με τους οικείους του να ανησυχούν, ενώ χθες τα ξημερώματα η κόρη του δήλωσε την εξαφάνισή του.

Στις 7.30 χθες το πρωί διερχόμενος εντόπισε το αυτοκίνητο του 63χρονου στη θέση «Αγάκιο» στη Μεθώνη και ειδοποίησε την Αστυνομία. Δυστυχώς, εντός αυτοκινήτου βρέθηκε νεκρός ο 63χρονος και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, το όχημα του άτυχου άντρα παρασύρθηκε από χείμαρρο, όταν προσπάθησε να τον διασχίσει.