ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ: Έκοψε πίτα και συνεχίζει δυναμικά σε αγωνιστικό και κοινωνικό επίπεδο για τα δικαιώματα των ΑμΕΑ

ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ: Έκοψε πίτα και συνεχίζει δυναμικά σε αγωνιστικό και κοινωνικό επίπεδο για τα δικαιώματα των ΑμΕΑ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την περασμένη Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, ο αθλητικός σύλλογος για άτομα με ειδικές ανάγκες «ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ».

Ήταν μια όμορφη βραδιά, μέσα σε οικογενειακό κλίμα, με τη συμμετοχή αθλητών, προπονητών και μελών του ΔΣ, χωρίς επισημότητες και προσκεκλημένους φίλους, λόγω και των περιορισμών που θέτουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα περιορισμού διάδοσης του κορωνοϊού.

Την πίτα έκοψε ο Γιώργος Λαζαρίδης, ιδρυτής του συλλόγου, πρωτοπόρος αθλητής με κινητικά προβλήματα στη χώρα μας, παγκόσμιος πρωταθλητής στο τένις με αμαξίδιο και δυναμικός διεκδικητής του δικαιώματος της προσβασιμότητας για όλους, τα τελευταία χρόνια και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Καλαμάτας.

«Είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί,  να διασκεδάσουμε, να ανταλλάξουμε ευχές, να θέσουμε τους στόχους για το 2022.

Το φλουρί έτυχε στην αθλήτρια με τυφλότητα Γεωργία Παπαδέα. Της ευχόμαστε υγεία,  πολλές επιτυχίες αθλητικές και προσωπικές, πάντα τυχερή.

Ο σύλλογος μας συνεχίζει δυναμικά και δημιουργικά την προσπάθεια, σε αγωνιστικό επίπεδο συμμετέχοντας σε πανελλήνια πρωταθλήματα, ημερίδες, διεθνείς διοργανώσεις, με πολλές επιτυχίες, ενθαρρύνει και  παροτρύνει Άτομα με Αναπηρία να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, συμβάλλει στην βελτίωση των υποδομών σε θέματα προσβασιμότητας στην πόλη, συνεργάζεται με συλλόγους και φορείς.

Ευχαριστούμε όσους στηρίζουν τις δραστηριότητες μας, τις δράσεις μας, είναι δίπλα μας και μαζί πετυχαίνουμε όνειρα και στόχους.

Καλή χρονιά με Υγεία,  Αισιοδοξία,  Χαμόγελα», αναφέρουν οι υπεύθυνοι του ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ, με αφορμή την πρόσφατη εκδήλωση.