Στην Καλαμάτα το πρώτο ΔΕΗ e-bike Festival

Στην Καλαμάτα το πρώτο ΔΕΗ e-bike Festival

Στην πόλη της Καλαμάτας φιλοξενείται από σήμερα το πρωί το ΔΕΗ E-Bike Festival, το πρώτο, μεγάλο φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, η πρωτοβουλία της ΔΕΗ, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής ενεργειακής μετάβασης και βιώσιμης ανάπτυξης, πρόκειται να παραμείνει στην πόλη και την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας μέχρι και αύριο, ενώ από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.

Το ΔΕΗ E-Bike Festival παρουσιάζει τη συνεχώς αυξανόμενη παγκόσμια τάση χρήσης ηλεκτρικών ποδηλάτων, την πιο βιώσιμη αστική μετακίνηση, ψυχαγωγία και άσκηση. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συγκεντρώνονται τα περισσότερα σύγχρονα μοντέλα από εταιρείες διεθνούς κύρους, ανάμεσά τους και ελληνικές.

Τέλος, η ειδικά κατασκευασμένη πίστα είναι επιτρέπει τη δωρεάν δοκιμή σε μοντέλα ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση που καλύπτουν κάθε ανάγκη για διαφορετική χρήση. Κάθε επισκέπτης της πρωτοποριακής εκδήλωσης, έχει επίσης την ευκαιρία να λάβει μέρος σε παιχνίδι δεξιοτεχνίας στο πεντάλ και να κερδίσει αναμνηστικά δώρα από τη ΔΕΗ.