Βιβλιοπαρουσίαση τη Δευτέρα για το “Νερό που μ’ εκδικήθηκε” της Τίνας Κουτσουμπού

Βιβλιοπαρουσίαση τη Δευτέρα για το “Νερό που μ’ εκδικήθηκε” της Τίνας Κουτσουμπού

«Το νερό που μ’ εκδικήθηκε και άλλες ιστορίες του νου», θα παρουσιάσει αυτή τη Δευτέρα 11 Απριλίου στην Καλαμάτα, η συγγραφέας Τίνα Κουτσουμπού με την υποστήριξη των εκδόσεων ΑΩ. Το βιβλιόφιλο κοινό της πόλης μας θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τη συλλογή διηγημάτων και το ευρύτερο έργο της Καλαματιανής λογοτέχνιδας στο πλαίσιο της εκδήλωσης που θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. στην Πινακοθήκη Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης, στον 4ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.
Την παρουσίαση θα κάνουν οι: Αντωνία Παυλάκου, φιλόλογος, πρόεδρος της Ε.Μ.Σ., ο Βασίλης Φλώρος, σκηνοθέτης- συγγραφέας, η ίδια η συγγραφέας, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η Κατερίνα Γυφτάκη, συγγραφέας.
Την παρουσίαση θα συνοδεύσει μουσικά με την κιθάρα της η Γιωτίνα Γκλεγκλέ.
Το Βιβλίο
26 διηγήσεις, 26 διαφορετικές ιστορίες, ανθρώπινες, διαχρονικές, νοσταλγικές, που αναδεικνύουν τη θέληση των ανθρώπων να δραπετεύσουν με όχημα τα όνειρά τους από την απατηλή καθημερινότητά τους. Στις ιστορίες αυτές, οι ήρωες αφήνονται στη θέλησή τους για περιπέτεια, αποδει¬κνύοντας με τον πιο έκδηλο τρόπο την άσβεστη δίψα τους για ζωή κι αγάπη. Με πείσμα κι επιμονή βιώνουν όσα τους χρωστά η ζωή προσπαθώντας να περνούν ξυστά από τα δύσκολα.

Η Τίνα Κουτσουμπού γεννήθηκε στην Αθήνα.
Είναι απόφοιτος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε.
Εργάσθηκε στην Εμπορική Τράπεζα
Μέλος της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων
και της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών
Πεζά της κείμενα δημοσιεύθηκαν
σε ηλεκτρονικά και έντυπα περιοδικά
Πολλά διηγήματά της βραβεύτηκαν
σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς σε Ελλάδα και Κύπρο.
Έχει στο ενεργητικό της 4 συλλογές διηγημάτων και τον τουριστικό
Οδηγό «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ» ελληνικά και αγγλικά.