Βόλεϊ: Πρωτιά για την ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας, 2-0 σετ στον τελικό την ομάδα του ΓΕΛ Πύλου

Βόλεϊ: Πρωτιά για την ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας, 2-0 σετ στον τελικό την ομάδα του ΓΕΛ Πύλου

Την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα βόλεϊ κοριτσιών Λυκείων Μεσσηνίας, πανηγύρισε η ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας, καθώς επικράτησε πολύ εύκολα με 2-0 σετ της ομάδας του ΓΕΛ Πύλου, στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη χθες το πρωί στο Δημοτικό Γυμναστήριο Παραλίας.

Έτσι το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας έκανε το νταμπλ καθώς και η ομάδα βόλεϊ αγοριών αναδείχθηκε πρωταθλήτρια (επικράτησε με 2-1 σετ στον τελικό της ομάδας του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας).

Οι ομάδες του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας έχουν πολυάριθμες διακρίσεις στα σχολικά πρωταθλήματα. Η δε ομάδα κοριτσιών του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας θα συμμετάσχει πλέον στη β΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Επιστρέφοντας στο χθεσινό τελικό, η ομάδα του 3ου

ΓΕΛ Καλαμάτας πήρε τα δύο σετ με 25-6 και 25-3.

Διαιτητής ήταν ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.

3Ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Γιώργος Μαυρέας): Γαλανοπούλου, Ζόμπολα, Μουργή, Μπαστακού, Μπιρμπίλη, Σακκά, Κουδούνη, Μπίτσικα, Σακελλαρίου, Τσεκούρα, Ψιλόλιγνου, Παρασκευοπούλου.

ΓΕΛ ΠΥΛΟΥ (Παναγιώτα Πετροπούλου): Π. και Κ. Καραμπάτσου, Κορέλλα, Πολυζώη, Μηλιώνη, Χριστοπούλου, Γιαννοπούλου, Ζύμπα.

Απονομές
Μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού έγινε η απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας και τη δευτεραθλήτρια ομάδα του ΓΕΛ Πύλου, από την διευθύντρια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας κα Κέλλη, με τη συνδρομή του στελέχους του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας, Χάρη Αγγελόπουλου.