Μονεμβασιά: Οδηγός ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους επιβαίνοντες δίκυκλου

Μονεμβασιά: Οδηγός ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους επιβαίνοντες δίκυκλου

Αδιανόητα γεγονότα διαδραματίστηκαν γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Μονεμβασιάς, όταν 52χρονος οδηγός ΙΧ φορτηγού, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, προσέκρουσε σε δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο 77χρονοι άνδρες.

Ενώ οι αναβάτες ήταν πεσμένοι στην άσφαλτο, έπειτα από την πρόσκρουση, το όχημα φέρεται να έκανε αναστροφή και να παρέσυρε τον ένα εκ των δύο τραυματιών για δεκάδες μέτρα, υπό τα έντρομα βλέμματα μαρτύρων που δεν πίστευαν όσα αντίκριζαν.

Ο οδηγός του ΙΧ δεν σταμάτησε εκεί, κάθως επέστρεψε ξανά στον τόπο της πρόσκρουσης και προέβη στην ίδια αποτρόπαια πράξη και κατά του δεύτερου επιβαίνοντα του δίκυκλου, όπου βρισκόταν στο έδαφος, σέρνοντάς τον με το όχημά του στην άσφαλτο κατά τον ίδιο τρόπο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, την ώρα που αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος επιχειρούσαν μάταια να σταματήσουν τον 52χρονο άνδρα. Φτάνοντας στο σημείο η ΕΑ προέβη σε άμεση επέμβαση, μπλοκάροντας την κίνηση του ΙΧ, ακινητοποιώντας τον δράστη και συλλαμβάνοντάς τον, υπό τα “παγωμένα” βλέμματα των εμβρόντητων πολιτών που είδαν μπροστά τους να εξελίσσονται σκηνές από αστυνομική ταινία με τραγικό σενάριο.

Συνέπεια του μοιραίου, όσο και πρωτοφανούς, για τα λακωνικά χρονικά, συμβάντος ήταν ο θάνατος και των δύο επιβαίνοντων του δίκυκλου.

Αυτή την ώρα, η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό που συγκλονίζει τη Λακωνία.

Με πληροφορίες από τον Λακωνικό Τύπο.