Έκπτωτη η ανάδοχος εταιρεία από το έργο βελτίωσης της Νέας Εισόδου

Έκπτωτη η ανάδοχος εταιρεία  από το έργο βελτίωσης της Νέας Εισόδου

Έκπτωτη κήρυξε με απόφασή της η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας την εταιρεία «ΚΑΣΤΑΤ Τεχνική», που είναι ανάδοχος του έργου «Βελτίωση – συντήρηση δρόμου Νέδοντας – Ασπρόχωμα – Θουρία και 82ης εθνικής οδού τμήμα Ασπρόχωμα – κόμβος Μωρέα», προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση έκπτωσης, στις 5 Απριλίου η ανάδοχος εταιρεία κλήθηκε με ειδική πρόσκληση, εντός προθεσμίας 25 ημερών, να εκτελέσει συγκεκριμένες εργασίες στο δρόμο της Νέας Εισόδου.

Στην ειδική αυτή πρόσκληση υπήρχε η προειδοποίηση πως, αν ο ανάδοχος δεν συμμορφωθεί, θα ακολουθηθεί η διαδικασία της έκπτωσής του από το έργο.

Η προθεσμία των 25 ημερών έληξε στις  2 Μαΐου και τη Δευτέρα έγινε αυτοψία στο έργο από τον επιβλέποντα μηχανικό, ο οποίος πιστοποίησε ότι ο ανάδοχος δεν εκτέλεσε καμία από τις εργασίες που του ζητήθηκαν με την ειδική πρόσκληση.

Έτσι, την ίδια ημέρα κιόλας η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων εξέδωσε απόφαση με την οποία κήρυξε έκπτωτη την εταιρεία «ΚΑΣΤΑΤ» και κατά της οποίας η εταιρεία εντός 15 ημερών μπορεί να υποβάλει ένσταση, αλλιώς θα κηρυχτεί οριστικά έκπτωτη.
Β.Β.