Καλαμάτα: Έφοδος της Αστυνομίας στην ΤτΕ – Συνελήφθη ο κουκουλοφόρος άνδρας

Καλαμάτα: Έφοδος της Αστυνομίας στην ΤτΕ – Συνελήφθη ο κουκουλοφόρος άνδρας

19:32
Συνελήφθη λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα ο 36χρονος άνδρας που υπό άγνωστες συνθήκες κατάφερε να εισβάλλει με το όχημά του στον αύλειο χώρο της Τράπεζας της Ελλάδος, στο κέντρο της Καλαμάτας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ επιχείρησαν επί αρκετή ώρα για να τον πείσουν να παραδοθεί.

Αυτό δεν κατέστη δυνατό και ακολούθησε η έφοδος των αστυνομικών δυνάμεων στον αύλειο χώρο της τράπεζας. Εκεί, αφού πέταξαν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα, φορώντας του χειροπέδες.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε Μονάδα Ψυχικής Υγείας, ενώ πριν εισέλθει στην τράπεζα είχε επιτεθεί σε διανομέα φαγητού.

Θα ακολουθήσει νέο ρεπορτάζ σε λίγο.

Θα ακολουθήσει νέο ρεπορτάζ σε λίγο


18:29

Εδώ και λίγη ώρα ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Τράπεζας της Ελλάδoς, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άγνωστος άνδρας κατάφερε να εισβάλλει με το ΙΧ αυτοκίνητό του στον αύλειο χώρο της τράπεζας, έχοντας στην κατοχή του σιδερένιο λοστό.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που επιχειρούν να ηρεμήσουν τον άνδρα, ενώ πρόκειται να ακολουθήσει άμεσα επιχείρηση σύλληψής του.