Σε αναμονή Πρασσά και αδειοδότησης η Καλαμάτα

Σε αναμονή Πρασσά και αδειοδότησης η Καλαμάτα

Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Σάκη Τσιώλη και τις δύο πρώτες μετεγγραφές (Μπενίτεθ και Μέντες) που έγιναν πολύ γρήγορα, ο σχεδιασμός της Καλαμάτας έχει «παγώσει» για λίγο καιρό.

Κι αυτό είναι λογικό, αφού είναι θέμα χρόνου ο ερχομός του προέδρου, Γιώργου Πρασσά από την Αμερική, ο οποίος και θα αναλάβει προσωπικά των έλεγχο των επόμενων κινήσεων της τοπικής μας ομάδας.

Ο κ. Πρασσάς αναμένεται στην Καλαμάτα προς το τέλος του μήνα και θα μείνει και φέτος για μερικές εβδομάδες συνδυάζοντας διακοπές και υποχρεώσεις που αφορούν την ΠΑΕ.

Ένας άλλος παράγοντας που «φρέναρε» το σχεδιασμό είναι η αναμονή της αδειοδότησης της ομάδας, ώστε να λάβει το δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League 2 και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει το δικαίωμα ανεμπόδιστων μετεγγραφών –κάτι που έγινε πέρυσι πικρό μάθημα, καθώς η ομάδα δεν είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει πάνω από 3 ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών.

Ένας ακόμη λόγος που …όλοι πήγαν για διακοπές, είναι επειδή και οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε διακοπές μετά την ολοκλήρωση των απαιτητικών αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και δεν πρόκειται να πάρουν τόσο γρήγορα αποφάσεις για τον επόμενο προορισμό τους.

Τέλος, όσον αφορά στη στελέχωση του τεχνικού τιμ, θετικό είναι το κλίμα για την παραμονή του Εμπέντε στο ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων. Μπορεί να είναι αλλοδαπός, όμως έχει φορέσει τα γάντια της Μαύρης Θύελλας, ενώ και η δουλειά του στην εκγύμναση τερματοφυλάκων έχει εκτιμηθεί. Θυμίζουμε ότι ήδη στο πλευρό του Σάκη Τσιώλη βρίσκονται ως άμεσοι συνεργάτες ο Τάκης Δρούγας και ο Γιώργος Πολυμενέας.