ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας: Πρεμιέρα με εύκολο και επίκαιρο θέμα

ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας: Πρεμιέρα με εύκολο και επίκαιρο θέμα

Αισιοδοξία υποψηφίων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Πρεμιέρα χθες των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι εξετάστηκαν στα Νέα Ελληνικά, και στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας διάχυτη ήταν η αισιοδοξία τους, καθώς μετά το πέρας της εξέτασης έκαναν λόγο για εύκολο και επίκαιρο θέμα!

Ιωάννα Λαμπροπούλου: «Πρώτη μέρα, γράψαμε Νέα Ελληνικά. Ήταν πάρα πολύ εύκολο, δηλαδή πιστεύω ότι τα έχω πάει καλά. Είχε σχέση με τη διατροφή. Ήταν πολύ απλό και οι ασκήσεις ήταν κατανοητές. Όλα ήταν μια χαρά. Πιστεύω, έχω γράψει καλά».

Πάντης Μιρέλ: «Πρώτη μέρα, πολύ εύκολα τα θέματα ήταν. Δεν ήταν δύσκολα. Θέμα για το φαγητό. Κατανοητό ήταν, πιστεύω».

Γιώργος Πίκουλας: «Σχετικά εύκολα ήταν αν προσπαθούσες. Δεν είχε και πολλή δυσκολία. Για το θέμα που έπεσε δεν ήταν απαραίτητο και πολλές ώρες να διαβάσεις. Εμένα σχετικά εύκολο μου φάνηκε. Ήταν επίκαιρο το θέμα, γιατί μιλούσε για τη διατροφή και τη σπατάλη του πλανήτη».

Μαυρέττα Κτενά: «Δώσαμε σήμερα το πρώτο μάθημα, την Έκθεση. Το θέμα μας ήταν οι διατροφικές συνήθειες και πόσο επηρεάζουν το περιβάλλον και την υγεία μας. Θα έλεγα το θέμα ήταν “ok”! Τα θέματα ήταν λιγάκι τσιμπημένα, αλλά μια χαρά. Πιστεύω, έχω αντεπεξέλθει στις προσδοκίες μου και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους! Είναι η δεύτερη φορά που δίνω. Πέρυσι έπιασα τη Βιοϊατρικών Επιστημών με 18.500 μόρια. Φέτος θέλω να πιάσω Ιατρική! Οπότε ξαναδίνω και αυτό ελπίζω».

Ευανθία Τόδε: «Τα θέματα ήταν αρκετά εύκολα. Είχαν να κάνουν με διατροφή και την υγεία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος. Δε με δυσκόλεψε κάτι ιδιαίτερα. Γενικότερα ήταν πολύ εύκολο. Ήταν ένα θέμα κοινό για όλους, γιατί όλοι γνωρίζουν για τη διατροφή και την υγεία. Είναι δε η υγεία ένα θέμα που μας ανησυχούσε αυτά τα χρόνια λόγω covid, οπότε ήταν επίκαιρο».