Βιβλιοπαρουσίαση απόψε για το «Η ζωή πίσω από τα παρασκήνια» της Κ. Χατζοπούλου

Βιβλιοπαρουσίαση απόψε για το «Η ζωή πίσω από τα παρασκήνια» της Κ. Χατζοπούλου

«Η ζωή πίσω από τα παρασκήνια» τιτλοφορείται το βιβλίο της Κατερίνας Χατζοπούλου, που θα παρουσιαστεί το βράδυ του Σαββάτου 4 Ιουνίου στον πεζόδρομο του ξενοδοχείου Ρεξ στην Καλαμάτα. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. και εκτός από τη συγγραφέα του σύγχρονου αυτού θεατρικού παραμυθιού, θα μιλήσει ο γνωστός Καλαματιανός σκηνοθέτης, Γιώργος Λουριδάς. Το πρώτο βιβλίο της Κατερίνας Χατζοπούλου κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Dead Company και η ίδια, μαζί με τον υπεύθυνο της εκδήλωσης, Γιώργο Λουριδά, προσκαλούν τον κόσμο της Καλαμάτας να γνωρίσουν από κοντά το «Η ζωή πίσω από τα παρασκήνια».

Το βιβλίο είναι πλέον διαθέσιμο και στο βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ (οδός Νικηταρά).

Περίληψη :

Η Κάθριν είναι μια νεαρή κοπέλα που φεύγει από την πόλη της με προορισμό την Αθήνα, για να πραγματοποιήσει το όνειρό της, να γίνει μια σπουδαία ηθοποιός! Τελειώνοντας τις σπουδές της στο Εθνικό Θέατρο αποφασίζει να φύγει για Αγγλία. Εκεί, θα έχει την τύχη να πάρει πολλές ευκαιρίες και θα κάνει τις πρώτες της μεγάλες επιτυχίες στο Εθνικό βασιλικό θέατρο του Λονδίνου.
Στο δρόμο, όμως, της δόξας συμβαίνουν πολλά…
Γνωρίζει τον άντρα της ζωής της, χάνει ένα παιδί, ξαναμένει έγκυος, κοντεύει να μείνει ανάπηρη απ’ το ποτό και γενικά είναι σαν γάτα επτάψυχη…

“Η ζωή πίσω από τα παρασκήνια” είναι ένα θεατρικό παραμύθι με ανατροπές και χωρίς το κλασικό happy ending…