Ανησυχούν οι υπάλληλοι

Ανησυχούν οι υπάλληλοι

Την ανησυχία τους για το πώς θα περάσουν οι μήνες μέχρι να μετακομίσουν από το Διοικητήριο στο κτήριο της Σχολής Παπαφλέσσα εκφράζουν κάποιοι υπάλληλοι.

Όπως μας έλεγε χθες υπάλληλος του Διοικητηρίου, εκτός από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στο κτήριο του Διοικητηρίου λόγω της παλαιότητάς του, αλλά και το φόβο, καθώς θεωρούν ότι στατικά δεν είναι εντάξει, τώρα προστέθηκαν κι άλλα.

Το πρώτο, όπως μας είπε, είναι ότι έχει αρχίσει να τίθεται ζήτημα καθαριότητας, καθώς αυτές τις μέρες το συνεργείο του Διοικητηρίου είχε ασχοληθεί με το κτήριο του Τελωνείου που μετακόμισαν οι πρώτες υπηρεσίες και έτσι οι τουαλέτες έχουν να καθαριστούν μια εβδομάδα.

Επίσης, τις τελευταίες μέρες δε λειτουργεί ο κλιματισμός, με αποτέλεσμα με το μίνι καύσωνα που περνάμε η κατάσταση να είναι αφόρητη. Μάλιστα, για τον κλιματισμό υπάρχει μια πληροφορία, χωρίς να είναι διασταυρωμένη, πως τελείωσε η σύμβαση με το συνεργείο για τη συντήρησή του και καθώς θα μετακινηθούν οι υπηρεσίες, αυτή δεν ανανεώθηκε.

Αν κι αυτό φαίνεται λογικό, δεν είναι λογικό να μην υπάρχει κλιματισμός στο κτήριο μέσα στο καλοκαίρι, καθώς η μετακόμιση σχεδιάζεται για το Σεπτέμβριο, αν δεν υπάρξει καθυστέρηση.

Β.Β.