Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου: Εξαιρετικές επιδόσεις για τους αθλητές του συλλόγου «ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ»

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου: Εξαιρετικές επιδόσεις για τους αθλητές του συλλόγου «ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ»

Επέστρεψαν στην Καλαμάτα χθες το απόγευμα με ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το τριήμερο 8-10 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, όπου έλαμψαν με την παρουσία τους όλοι οι αθλητές του μεσσηνιακού συλλόγου «ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ».

Η φετινή τους παρουσία στα αγωνίσματα είχε ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα της πανδημίας κατάφεραν να μην αφήσουν το χρόνο να περάσει αφήνοντάς τους πίσω αθλητικά. Έτσι με τη βοήθεια των προπονητών τους Θοδωρή Χάντζου, Μαρίας Χρονοπούλου, Γιάννη Καλυβιώτη, Ελίνας Χατζή, Λένιας Κοπανάκη, Όλγας Ρεϊτζοπούλου και Ελένης Θεοδωρακοπούλου κατάφεραν να «χτίσουν» τις φετινές σπουδαίες επιδόσεις τους, αλλά και να κερδίσουν σπουδαίες εμπειρίες για τη συνέχεια!

Έτσι, ο απολογισμός μετρά 4 μετάλλια, καθώς και σημαντικό πλασάρισμα για τους αθλητές με τυφλότητα, οι οποίοι βελτίωσαν και τις περσινές επιδόσεις τους.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, με συνοδό προπονητή το Θοδωρή Χάντζο, κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 1500 μ. με χρόνο 7’03”. Παράλληλα, κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μ.

Αντίστοιχα, η Γεωργία Παπαδέα με συνοδό προπονητή το Θοδωρή Χάντζο, κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ., κάνοντας παράλληλα ατομικό ρεκόρ!

Σφαιροβολία

Όσον αφορά στα αγωνίσματα των ρίψεων, η Γεωργία Παπαδέα κατάφερε να αποσπάσει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στη σφαιροβολία, ενώ ο Γιώργος Αγγέλης την 4η θέση στο ίδιο αγώνισμα, με τον Βαγγέλη Τσιλίκα να ακολουθεί κατακτώντας την 7η.

Της Χριστίνας Μανδρώνη