«Πρώτη» τη Δευτέρα για την Καλαμάτα με καλά νέα για άνοδο των πρωταθλητών από τη SL 2

«Πρώτη» τη Δευτέρα για την Καλαμάτα  με καλά νέα για άνοδο των πρωταθλητών από τη SL 2

Με πανηγυρικό τρόπο και τα καλύτερα νέα θα γίνει η έναρξη της προετοιμασίας της Καλαμάτας, αυτή τη Δευτέρα 25 Ιουλίου και ώρα 6 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου έδωσε χθες έγκριση στην προκήρυξη της Super League 2 κατά πλειοψηφία 8-5. Ωστόσο, μπορεί η ΕΕΑ να αποφάσισε 2+1 για την άνοδο, όμως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ήρθε να εξισορροπήσει τα πράγματα, «σφραγίζοντας» την άνοδο μόνο για τους πρωταθλητές των δύο Ομίλων. Ακόμα κι έτσι, η απόφαση αυτή (χωρίς 3ο εισιτήριο, μέσω μπαράζ με την προτελευταία ομάδα της SL1), αποτελεί δικαίωση για τη SL2, αποκαθιστώντας την περυσινή αδικία που επέτρεψε την άνοδο μόνο του Λεβαδειακού και την οποία ήθελαν να διαιωνίσουν οι ομάδες της Super League 1. 

Αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» με Παπασταμάτη
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε προχθές το βράδυ απροσδόκητα «την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Παπασταμάτη. Τον ευχαριστεί για την τεράστια προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα. Εις το επανιδείν», αναφέρει ειδικότερα η ΠΑΕ για τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, ο οποίος την εκπροσώπησε και στην πρόσφατη ΓΣ.

Από τον Τέλο Άγρα στην Κ20 της Καλαμάτας ο Λακριντής
Η ακαδημία της ΠΑΕ Καλαμάτα γνωστοποίησε χθες την απόκτηση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Παναγιώτη Λακριντή από την ομάδα του Τέλλου Άγρα ο οποίος θα ενταχθεί στην Κ20. «Παναγιώτη καλώς ήρθες στην οικογένεια της «Μαύρης Θύελλας», αναφέρει η ανακοίνωση των «μελανόλευκων», ενώ ο Τέλος Άγρας τονίζει τα παρακάτω:

«Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνουμε επίσημα την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή μας Παναγιώτη Λακριντή στην μεγάλη ομάδα του νομού μας. Ο Παναγιώτης αποτελεί γέννημα θρέμμα του συλλόγου μας και ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση και θα φορέσει και αυτός την βαριά φανέλα της Μαύρης Θύελλας. Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να μας κάνει υπερήφανους όλους εμάς που τον πιστεύουμε».