Λιτή αλλά και αιχμηρή «απάντηση» Τσαφαρά σε Λεβεντάκη

Λιτή αλλά και αιχμηρή «απάντηση» Τσαφαρά σε Λεβεντάκη

Με μια λιτή, περιεκτική αλλά και σαφέστατα αιχμηρή δήλωση «απάντησε» στην “επίθεση” Λεβεντάκη ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ανοιχτοί Ορίζοντες”, Παναγιώτης Τσαφαράς.

«Ο λαός της Τριφυλίας μας έδωσε διακριτές θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Δήμου Τριφυλίας συζητούνται στα δημοτικά συμβούλια, στις Επιτροπές και όχι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Οι απαντήσεις – αποδείξεις για όσα είπα στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο για την προμήθεια αδρανών υλικών θα δοθούν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο για να “καταλάβουν” όσοι δεν κατάλαβαν ή έλειπαν και δεν πήραν επαρκείς εξηγήσεις για όσα ανέφερα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Τσαφαράς.

Από τη δήλωσή του γίνεται ξεκάθαρη – και στον πλέον αδαή – η θεσμική τοποθέτηση του κ. Τσαφαρά και η επιλογή του να ακολουθεί τη θεσμική διαδικασία που, άλλωστε, απορρέει από το θεσμικό του ρόλο, τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντά του ως αιρετού αντιπροσώπου του τριφυλιακού λαού στο δημοτικό συμβούλιο.

Η δήλωσή του δεν χωρεί αυθαίρετης ερμηνείας ή παρερμηνείας, ούτε και διαστρέβλωσης από κανέναν διότι είναι σαφέστατη και ξεκάθαρη χωρίς να αφήνει ούτε το ελάχιστο περιθώριο για σπέκουλα, λαϊκισμό ή κατινίστικο κουτσομπολιό, πολύ δε περισσότερο για… λάσπη με μειωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Του Ηλία Γιαννόπουλου