Μεγάλες οι προσδοκίες από τη φετινή Λευκή Νύχτα Καλαμάτας

Μεγάλες οι προσδοκίες  από τη φετινή Λευκή Νύχτα Καλαμάτας

Αντίστροφα μετρά η Καλαμάτα για τη φετινή Λευκή Νύχτα, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο, 27 Αυγούστου, για 8η χρονιά, σηματοδοτώντας έτσι τη λήξη των εκπτώσεων στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Όπως μετέφεραν, άλλωστε, οι εκπρόσωποι των φορέων της πόλης που συνεργάστηκαν όλες τις προηγούμενες μέρες, προκειμένου να υπάρξει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα για τον κόσμο, οι προσδοκίες για φέτος είναι αυξημένες, καθώς έπειτα από δύο χρόνια απουσίας η Λευκή Νύχτα επιστρέφει με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και σημαντικές προσφορές για το αγοραστικό κοινό.

Παράλληλα, όπως τόνισαν τόσο ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, όσο και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, Γιώργος Εγγλέζος, η φετινή διοργάνωση θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, αλλά και της ΟΕΒΕΣ.

Μεταξύ των εκδηλώσεων στο κέντρο στο πλαίσιο της 8ης κατά σειρά διοργάνωσης, είναι και η μεγάλη συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, μέσα από την οποία αναμένεται η πόλη να καταστεί πόλος έλξης και για ανθρώπους γειτονικών περιοχών.

Όπως υπογραμμίστηκε, τέλος, το φετινό ωράριο των καταστημάτων θα επεκταθεί μέχρι και τις 2.00 τα ξημερώματα, ενώ η διοργάνωση θα διεξαχθεί κανονικά παρά τις όποιες καιρικές συνθήκες.
Χρ.Μ.