8η Λευκή Νύχτα: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στην Καλαμάτα

8η Λευκή Νύχτα: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στην Καλαμάτα

Η Καλαμάτα αναμένεται να υποδεχθεί σήμερα χιλιάδες επισκέπτες από κοντινές και μακρινές περιοχές για την 8η Λευκή Νύχτα. Η μεγάλη γιορτή επιστρέφει και ο εμπορικός κόσμος της Καλαμάτας έχει προετοιμαστεί για μια βραδιά γεμάτη εκπτώσεις και προσφορές, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων.

Την 8η Λευκή Νύχτα, με τις πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις, διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας και συμμετέχουν ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 7.00 το απόγευμα και θα διαρκέσουν έως τις 2.00 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σε όλο τον κεντρικό εμπορικό ιστό έχουν προγραμματιστεί διάφορες δράσεις και events, ενώ στις 9.00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Η συναυλία, που έχει ως τίτλο «ένα φως αναμμένο», εντάσσεται στις εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας και της  “Φάρις” για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022. Μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και οι “Ευγενείς Αλήτες”.

Όλοι οι δρόμοι, λοιπόν, σήμερα, οδηγούν στην Καλαμάτα, όπου χαμηλές τιμές και πολλή διασκέδαση αναμένουν τους Καλαματιανούς και τους επισκέπτες.