Αποκλείστηκε ο Πανθουριακός, έχασε 0-1 στην παράταση από τον Διαγόρα Βραχνέικων

Αποκλείστηκε ο Πανθουριακός, έχασε 0-1 στην παράταση από τον Διαγόρα Βραχνέικων

Την ήττα με 1-0 στην παράταση από τον Διαγόρα Βραχνέικων γνώρισε χθες στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ο Πανθουριακός για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Η κανονική διάρκεια του ματς έληξε ισόπαλη χωρίς γκολ. Ο Νίκος Γκολφινόπουλος στο 106’ σημείωσε το χρυσό γκολ για το αχαϊκό συγκρότημα, χαρίζοντας την πρόκριση.

Ο Πανθουριακός, που φάνηκε ανέτοιμος, ενώ είχε σημαντικές απουσίες στο α’ ημίχρονο είχε μια μεγάλη ευκαιρία με το νεαρό Φώτη Φαββατά, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Σε αυτό το διάστημα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι που είναι έμπειροι, προερχόμενοι από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (υποβιβάστηκαν την τελευταία αγωνιστική) ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χάνοντας ορισμένες κλασικές ευκαιρίες.

Φάσεις και γκολ
7΄ο Γιάννης Σταυρόπουλος διαγώνιο σουτ, μόλις άουτ.

20΄ ο Γιάννης Σκούρτας ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ, ο Νίκος Κόκκαλης μπλόκαρε στη γωνία του.

28΄ ωραίος συνδυασμός Μιχάλη Ζαχαρόπουλου, Ηλία Κουντάνη και πάσα στον Φώτη Φαββατά που έκανε το μακρινό πλασέ και ενώ ο πορτιέρο Μπαρδάκης επιχειρούσε έξοδο, η μπάλα όμως κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Σ’ αυτή τη φάση τραυματίστηκε ο Μπαρδάκης και αποχώρησε.

38΄ ο Νίκος Γκολφινόπουλος φοβερό σουτ μέσα από την περιοχή μόλις άουτ.

65΄ ο Γιάννης Σταυρόπουλος ωραίο γύρισμα, ο Ανδρέας Νικολακόπουλος έκανε το πλασέ μόλις άουτ.

67΄ ο Γιάννης Σταυρόπουλος έκανε το γύρισμα, ο Γιάννης Καραχάλιος απομάκρυνε πάνω στη γραμμή, ο Ανδρέας Μούτσα πήρε το «ριμπάουντ» έκανε το πλασέ ο Γιώργος Αγγελόπουλος με υπερπροσπάθεια έδιωξε πάνω στη γραμμή.

92΄ο Άκης Αποστολόπουλος διαγώνιο σουτ, ο Νίκος Κόκκαλης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

106’ ο Νίκος Γκολφινόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ

108’ ο Φώτης Γεωργαντόπουλος, δυνατό σουτ στο δοκάρι

Καλή ήταν η διαιτησία του Γιώργου Μπίζνου από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Βοηθοί ήταν οι Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος και Νικόλαος Λουκάς από την ίδια Ένωση.

Κίτρινη κάρτα είδαν οι Κουντάνης, Σπανός (Πανθουριακός), Γεωργαντόπουλος, Γκολφινόπουλος (Διαγόρας Βραχνέικων).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Τάκης Σακελλαρόπουλος, Γιώργος Κατσούλης, Θεόδωρος Σακκάς): Κόκκαλης, Αγγελόπουλος, Γιαννακόπουλος, Οδεμισιώτης, Καραχάλιος (110’ Δημόπουλος), Κουντάνης (70’  Κουρεντζής), Φαββατάς (70΄ Γεωργουλέας), Ζαχαρόπουλος, Ι. Σεντεμέντες (110’ Κακαλής), Σπανός, Δαλκαφούκης (82΄ Καραΐσκος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΧΝΕΪΚΩΝ (Δημήτρης Σακελλαρόπουλος): Μπαρδάκης (28΄ λ. τρ. Θανόπουλος), Βασιλόπουλος (95’ Μπαρλάς), Γκολφινόπουλος, Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Τσεκούρας, Σταυρόπουλος, Αποστολόπουλος, Σκούρτας (59΄ Μούτσα), Γεωργαντόπουλος, Θωμάς.

  • Τον αγώνα  παρακολούθησαν 150 και πλέον φίλαθλοι.
  • Τον Διαγόρα Βραχνέικων μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Λουμπαρδέα στο χθεσινό ματς κοουτσάρισε ο Δημήτρης Σακελλαρόπουλος, γνώριμος στους Μεσσήνιους φιλάθλους από το πέρασμά του στη Μαύρη Θύελλα ως τερματοφύλακας.