Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Τάκης Βασιλόπουλος μιλά για τη νέα σεζόν και για τις παρεμβάσεις στα γήπεδα

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Τάκης Βασιλόπουλος μιλά για τη νέα σεζόν και για τις παρεμβάσεις στα γήπεδα

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Παναγιώτης (Τάκης) Βασιλόπουλος με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου μας δήλωσε τα εξής: Κατ’ αρχάς εύχομαι σε όλο τον αθλητικό κόσμο καλή σεζόν με υγεία. Θα αναφερθώ πρώτα απ’ όλα στη ν Καλαμάτα και θεωρώ ότι θα έχει καλύτερη πορεία από πέρυσι και γιατί όχι ν’ αναδειχθεί πρωταθλήτρια στον όμιλο της Super League 2. Όσον αφορά τώρα στον ΑΟ Διαβολιτσίου, εύχομαι να κάνει αξιόλογη πορεία στη Γ΄ Εθνική. Βέβαια αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με το γήπεδο. Σ’ αυτό το θέμα έχει υπάρξει αδράνεια από το Δήμο Οιχαλίας. Εμείς προχωρήσαμε γρήγορα τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας. Είδατε ότι ολοκληρώθηκαν τα έργα και στο γήπεδο Μεσσηνιακού. Όπως και αν έχει πρέπει να βρεθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΑΟ Διαβολιτσίου.

Για τα τοπικά πρωταθλήματα πιστεύω ότι είναι δυνατά. Ειδικά αυτό της Α΄ κατηγορίας που θα διεξαχθεί σε ένα Όμιλο, πιστεύω ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Προβλέπω ότι 5-6 ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Για δε τον Απόλλωνα Καλαμάτας  στον οποίο έχει μεγάλη προσφορά και αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα, ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε: «Στον Απόλλωνα Καλαμάτας για 30 χρόνια έχω προσφέρει πάρα πολλά. Τώρα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έχω να πω ότι δεν έπρεπε να δώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών στον Αίαντα Καλαμάτας, που είναι μία Ακαδημία. Η ομάδα πλέον αναζητεί πολλούς παίκτες. Πόσες μετεγγραφές να κάνει. Ο Απόλλωνας Καλαμάτας είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες μαζί με τον Μεσσηνιακό, τον Πάμισο Μεσσήνης και την Εράνη Φιλιατρών. Αυτές οι ομάδες είναι παραδοσιακές δυνάμεις του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου».

Σχετικά τώρα με την τοποθέτηση απινιδωτών στα γήπεδα του Δήμου Καλαμάτας, ο Τάκης Βασιλόπουλος μας είπε: «Θα τοποθετηθούν απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα του Δήμου Καλαμάτας (Σπερχογείας, Δυτικής Παραλίας και στα υπόλοιπα). Επίσης η εταιρεία από την οποία τους έχουμε προμηθευτεί  θα έρθει για να κάνει κάποια σεμινάρια σε παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές».

Αναφορικά τώρα με τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στα γήπεδα του Δήμου Καλαμάτας, ο κ. Βασιλόπουλος μας ανέφερε: «Ήδη έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις στο Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»και θ’ ακολουθήσουν και στα υπόλοιπα Δυτικής Παραλίας, Σπερχογείας, Αρφαρών, Λεΐκων, «Γ. Λουκαρέας». Επίσης στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας έγινε παρέμβαση στον χλοοτάπητα. Θα γίνουν έργα στο Κλειστό Παραλίας και στην Τέντα. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας είναι κοντά μας και ικανοποιεί ό,τι του ζητήσουμε όπως και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο οποίος έχει βοηθήσει σημαντικά στην κατασκευή αρκετών γηπέδων».