«Καλλίεργον»: Σεμινάριο για ηθοποιούς με τον Χρήστο Βασιλόπουλο στη Δυτική Μάνη

«Καλλίεργον»: Σεμινάριο για ηθοποιούς με τον Χρήστο Βασιλόπουλο στη Δυτική Μάνη

Σεμινάριο «Υποκριτικής και Μάρκετινγκ του Ηθοποιού», με το διεθνούς φήμης ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην έδρα της Καλλίεργον, στην περιοχή “Γονάτσα” Νεοχωρίου Δυτικής Μάνης, το Σάββατο και την Κυριακή 1 και 2 Οκτωβρίου 2022.

Είναι ένα σπάνιο και πολύτιμο σεμινάριο που απευθύνεται σε επαγγελματίες ηθοποιούς αποφοίτους δραματικών σχολών και φοιτητές δραματικών σχολών. Απευθύνεται, επίσης, σε άτομα που ασχολούνται ή θα ήθελαν να ασχοληθούν με το χώρο αυτό, διερευνώντας την τέχνη της υποκριτικής. Είναι ένα σεμινάριο που θα μάθει κανείς όσα δε διδάσκονται στις σχολές. Θα γνωρίσει όλες τις αλήθειες, τα μυστικά και τα “ψιλά γράμματα” σχετικά με την πραγματικότητα στον χώρο της Υποκριτικής. Θα δοθούν πολλές απαντήσεις, κατευθύνσεις και συμβουλές που αφορούν στο μάρκετινγκ του ηθοποιού, βοηθώντας έτσι να ανοιχτούν δρόμοι, εντός και εκτός Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής, καθώς και για αναλυτικό το πρόγραμμα για κάθε μέρα ξεχωριστά, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: https://el.kalliergon.com/seminars

Οι θέσεις αφορούν σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, για αυτό κάντε έγκαιρα την εγγραφή σας.

Να σημειωθεί πως το ίδιο σεμινάριο, στις 19 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan The Urban Theater στη Θεσσαλονίκη.