Υπογράφουν Ασίγκμπα, Καραγκούνης στην Καλαμάτα

Υπογράφουν Ασίγκμπα, Καραγκούνης στην Καλαμάτα

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση του Μαρκ Ασίγκμπα και η άφιξη του Βασίλη Καραγκούνη για να υπογράψει και αυτός στην ομάδα της Καλαμάτας.

Ο 32χρονος Γκανέζος αμυντικός αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της περασμένης σαιζόν Ηρόδοτο, ενώ και ο δεύτερος είναι εγνωσμένης αξίας 28 ετών μεσοαμυντικός, έχοντας αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια σε Ερμή Αραδίππου, Πλατανιά και Ηρακλή Θεσσαλονίκη, με «θητεία» παλιότερα και στην Ιταλία.

Μέχρι την Παρασκευή που ολοκληρώνεται η μετεγγραφική περίοδο, η ΠΑΕ αναμένεται να υλοποιήσει τρεις συνολικά μετεγγραφές, καλύπτοντας τα κενά που έχει εντοπίσει ο Νίκος Αναστόπουλος ερχόμενος στην ομάδα για τη δεύτερη αυτή περίοδο συνεργασίας με τους «μελανόλευκους».

«Σφυρίζει» ο Βάτσιος Τετάρτη στο Στάδιο (4 μ.μ.) με Προοδευτική
Πλησιάζει η ώρα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της Καλαμάτας, καθώς αυτή την Τετάρτη στο Στάδιο της Παραλίας και ώρα 4 μ.μ. θα υποδεχθεί την Προοδευτική. Η αναμέτρηση είναι για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και η Μαύρη Θύελλα θέλει να συνδυάσει πρόκριση και καλή εμφάνιση που θα επιβεβαιώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που όλοι περιμένουν ότι θα έχει η τοπική μας ομάδα αυτή τη σαιζόν. Χθες ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης, την οποία θα διευθύνει ο Βάτσιος, με βοηθούς τους Πλακά και Μανούρα, όλοι τους από την ΕΠΣ Δυτ. Αττικής). 4ος διαιτητής θα είναι ο Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) και παρατηρητής ο Αρκάς Μπερσής.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια
Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου (16:00)
Τηλυκράτης-ΟΦ Ιεράπετρας
Βέροια-Χανιά
Ηρακλής-Νίκη Βόλου
ΑΟ Αγίου Νικολάου-Επισκοπή
Ηλιούπολη-Καλλιθέα
Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης

Φιλική νίκη 0-2 επί του Πανιωνίου
Με καλή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο η ομάδα της Καλαμάτας πήρε το περασμένο Σάββατο τη φιλική νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου με σκορ 0-2. Τα γκολ σημείωσαν στο πρώτο δεκάλεπτο του 2ου ημίχρονου και με διαφορά 4 λεπτών ο Μπόρχες, μετά από σέντρα του Μαβινγκά και ο Κόκκορης, έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια του Αρναρέλλη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κούστας): Παχατούρας (80’ Καρούσος), Διονέλλης (62’ Μερτύρης), Ξυγκόρος (62’ Καρδάμης), Ζούλιας (85’ Κουβαράς), Γκότοβος, Στούπης (46’ Μπρέγκου), Γροντής (78’ Κουφουδάκης), Καλύβας (78’ Μαρινάκης), Πίσπας (56’ Μούντριχας), Γεωργούσης (62’ Τσιμπόκας), Τσίπρας (78’ Παπαδάκης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αναστόπουλος): Ταΐρης (30’ Μέντες, 62’ Λαδάς), Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος (46’ Κόκκορης), Παπατόλιος, Αναστασόπουλος (70’ Δρούγας), Λουπάνο, Τάτος (46’ Μπόρχες), Μπενίτες (46’ Άλβες), Αρναρέλλης (66’ Ασαμόα), Βασιλόγιαννης (70’ Τριανταφυλλάκης), Πασάς (83’ Λούκατσιτς).

Συνεχίζεται η χορηγική συνεργασία με το Labiko
Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Καλαμάτα, συνεχίζεται η συνεργασία με το: «Labiko Kalamata 24h Car Wash για την περίοδο 2022-2023, που αποτελεί έναν από τους Επίσημους Χορηγούς της ομάδας μας!
Λίγα λόγια για τον Χορηγό μας:
Το Labiko Kalamata 24h Car Wash, παρέχει υπερσύγχρονα επαγγελματικά μηχανήματα για το πλύσιμο του αυτοκινήτου, σε χαμηλό κόστος. Η ιδέα ξεκίνησε πριν από 14 χρόνια και εκτός από την Καλαμάτα το Labiko έχει επεκταθεί σε Αθήνα, Χαλκίδα, Λάρισα, Μεσσήνη και προσεχώς στην Τρίπολη.

Το κατάστημα της Καλαμάτας, όπως και όλα τα υποκαταστήματα, παραμένει ανοιχτό 24/7 για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.
Ευχαριστούμε το Labiko για την υποστήριξη που δείχνει στην ομάδα μας και για αυτή την αγωνιστική περίοδο!».