Ο Στάθης Ανδρινόπουλος στο Δ.Σ. Τριφυλίας για τη γεώτρηση της Βάλτας

Ο Στάθης Ανδρινόπουλος στο Δ.Σ. Τριφυλίας για τη γεώτρηση της Βάλτας

«Να πεις στα παπαγαλάκια σου στη Βάλτα να σταματήσουν να λένε ότι φταίει ο Ανδρινόπουλος και η Καμπύλη, γιατί θα πάω στη Βάλτα και θα τοιχοκολλήσω τις αποφάσεις στα καφενεία. Άμα συνεχιστεί αυτό θα κάνω αγωγή…», τόνισε απευθυνόμενος στο δήμαρχο Τριφυλίας, προ ημερησίας διάταξης στην 35η συνεδρίαση του Δ.Σ., ο επικεφαλής της παράταξης «Η Τριφυλία ΑλλάΖΕΙ», Στάθης Ανδρινόπουλος, σχετικά με τη γεώτρηση της Βάλτας.

Ο κ. Ανδρινόπουλος ανέφερε ότι πριν από δεκαπέντε μέρες περίπου ο κ. Λεβεντάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ και ο αντιδήμαρχος κ. Βλάχος είχαν πάει στη Βάλτα και στο καφενείο όπου κάθισαν οι κάτοικοι έκαναν παράπονα για το νερό: «Είπατε ελαφρά τη καρδία ότι φταίει ο Ανδρινόπουλος και η Καμπύλη που δεν ψηφίσανε».

Ακολούθως ανέγνωσε και παρέθεσε αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στις οποίες ήταν παρόντες και ψήφισαν και ο ίδιος και η κα Καμπύλη, καθώς και αποφάσεις για προτάσεις που υπέβαλε ο Δήμος για χρηματοδότηση από προγράμματα, στις οποίες η ίδια η Δημοτική Αρχή δεν είχε συμπεριλάβει τη γεώτρηση της Βάλτας, βγάζοντάς την από τα προταθέντα.

«Θα παρακαλέσω αυτή η αλήθεια να γυρίσει πίσω στη Βάλτα να μάθουν οι κάτοικοι τι έχει συμβεί», τόνισε ο κ. Ανδρινόπουλος και πρόσθεσε: «Το επόμενο στάδιο θα είναι η αγωγή. Έχω μάρτυρες και αυτά τα χαρτιά (σ.σ. οι αποφάσεις που ανέφερε και παρουσίασε) μιλάνε. Και τα λεφτά από την αγωγή θα τα ρίξω στο χωριό για τη γεώτρηση».

Ο κ. Λεβεντάκης απάντησε πως ανέφεραν στους κατοίκους ότι δεν είναι ώριμο έργο και επέρριψε ευθύνες σε όλες τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές αλλά και τη ΔΕΥΑΤ, ενώ ρώτησε τον κ. Ανδρινόπουλο εκείνος τι έκανε, για να λάβει την απάντηση ότι ήταν δύο χρόνια αντιδήμαρχος και όχι δήμαρχος.

Του Ηλία Γιαννόπουλου