Ο Περράκης (Αθηνών) «σφυρίζει» το Καλαμάτα-Παναιτωλικός

Ο Περράκης (Αθηνών) «σφυρίζει» το Καλαμάτα-Παναιτωλικός

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την πολυαναμενόμενη αυριανή αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Παναιτωλικό, που θα φιλοξενηθεί στο Στάδιο της Παραλίας (ώρα έναρξης 3 μ.μ.) και θα καθορίσει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος (5η φάση).

Διαιτητής της συνάντησης, που αποτελεί πρόκληση για την τοπική μας ομάδα, απέναντι σε έναν αντίπαλο της Super League 1, ορίστηκε ο Κώστας Περράκης από την ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τον Άγγελο Κολλιάκο από την ίδια Ένωση και  τον Δημήτρη Παγουρτζή από τον Πειραιά, απ’ όπου προέρχεται και ο 4ος, Θεόδωρος Πουλόπουλος. Η Αντωνία Κόκοτου θα κάνει χρέη παρατηρητή.

Εισιτήρια με 10, 15 ευρώ και διαρκείας
Η ΠΑΕ Καλαμάτα σε ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τις τιμές και τους τρόπους προμήθειας των εισιτηρίων, καθώς και τις προϋποθέσεις για είσοδο στο Στάδιο στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης. Σύμφωνα με αυτές τα εισιτήρια για τη Νότια Πτέρυγα κοστίζουν 15 ευρώ και για τη Βόρεια 10 ευρώ, ενώ διατίθενται ως εξής:

Προπώληση: Στα γραφεία του συλλόγου (Αμβροσίου Φραντζή 14), ώρες γραφείου (10:00 – 17:00).

Στα γκισέ του γηπέδου από τη 13:00 την ημέρα του αγώνα.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα, ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας πως οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή την άδεια παραμονής), για την είσοδό τους στον αγώνα.

Για την ομαλή ροή κατά την είσοδο των φιλάθλων μας και για την αποφυγή συνωστισμού παρακαλείστε να προμηθευτείτε έγκαιρα το εισιτήριό σας από τα γραφεία της ΠΑΕ καθημερινά 10.00-17.00

Τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν περίπου 2 ώρες πριν την καθορισμένη έναρξη του αγώνα.

Ο Φραγκίσκος Κεράνης βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου
Με τον Φραγκίσκο Κεράνη να αναλαμβάνει βοηθός-άμεσος συνεργάτης του προπονητή, Νίκου Αναστόπουλου και τον Έκτορα Στέφανο να καλύπτει το κενό του γενικού αρχηγού, συμπληρώθηκαν τα πόστα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Καλαμάτας.

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την πρόσληψη του Φραγκίσκου Κεράνη ως βοηθού και άμεσου συνεργάτη του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο Φραγκίσκος έχει επιτελέσει σημαντικό έργο στις υποδομές και στην Κ20 της Μαύρης Θύελλας και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του προπονητή μας, Νίκου Αναστόπουλου.

Φραγκίσκο, καλώς επέστρεψες στη Μαύρη Θύελλα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ενώ σε άλλη που αφορά τον Γενικό Αρχηγό, η ΠΑΕ εύχεται «ολόψυχα καλή επιτυχία και στα νέα του καθήκοντα» στον Έκτορα Στέφανο.