Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας, φανταστική πόλη η Καλαμάτα»

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας, φανταστική πόλη η Καλαμάτα»

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος είναι γνώριμος στους Μεσσήνιους φιλάθλους από το πέρασμά του ως τερματοφύλακας  στη «Μαύρη Θύελλα».

Μετά από μια σπουδαία καριέρα στην Αγγλία (αγωνίστηκε στην Premier League με την Μίντλεσμπρο) ακολουθεί πλέον καριέρα ως προπονητής τερματοφυλάκων. Από το ξεκίνημα της εφετινής σεζόν, συνεργάζεται με τον Παναιτωλικό, όπου τον συναντήσαμε χθες στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης μετά το τέλος της προπόνησης της ομάδας του Αγρινίου.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (γνωστός και ως «Dimi”), σχετικά με το ματς κόντρα στην Καλαμάτα, για το Κύπελλο Ελλάδος, μας ανέφερε: «Προερχόμαστε από  ένα δύσκολο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας, όπου πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα για το Κύπελλο Ελλάδος. Αύριο (σήμερα) αντιμετωπίζουμε την Καλαμάτα και θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Σίγουρα είναι ένας δύσκολος αγώνας, καθώς η Καλαμάτα είναι μία δυνατή ομάδα και έχει ισχυρή έδρα».

Όσον αφορά τώρα στην απουσία του Νίκου Καρέλη, ο κ. Κωνσταντόπουλος, μας είπε: «Ο Νίκος Καρέλης είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και είναι σημαντική η απουσία του. Όμως όπως όλες οι ομάδες, έτσι και εμείς έχουμε εναλλακτικές λύσεις  και θα καλύψουμε το κενό».

Σχετικά τώρα με την πλούσια καριέρα του στην Αγγλία, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, σημείωσε: «Η Αγγλία για μένα ήταν ένα μεγάλο «σχολείο». Ως ποδοσφαιριστής έπαιξα με την Μίντλεσμπρο στην Premier League  όπου ήταν ξεχωριστή  εμπειρία. Βέβαια, αγωνίστηκα και σε άλλες ομάδες έχοντας ζήσει πολλά. Ακολουθώ πλέον καριέρα προπονητή τερματοφυλάκων. Πέρυσι ήμουν στη Χάρτπουλ και εφέτος εργάζομαι με τον Παναιτωλικό».

Τέλος, για τους ιδιαίτερους δεσμούς που έχει με την Καλαμάτα, μας είπε: «Έπαιξα πριν από πολλά χρόνια στην Καλαμάτα. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Από την Καλαμάτα είναι ο πατέρας  μου ο οποίος μένει εδώ όπως και η αδελφή μου. Η Καλαμάτα είναι μία φανταστική πόλη. Έρχομαι εδώ κάθε Καλοκαίρι για διακοπές και περνάω πολύ όμορφα».


Οι Γιάννης Αναστασίου, Αλέκος Δέδες θυμήθηκαν τη συνύπαρξή τους στον ΟΦΗ…

Ο Παναιτωλικός  έκανε και χθες προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το ματς κόντρα  στην Καλαμάτα για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης βρέθηκε και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της  «Μαύρης Θύελλας» και του ΟΦΗ, Αλέκος Δέδες, ο οποίος είχε την ευκαιρία να θυμηθεί με τον τεχνικό της ομάδας του Αγρινίου Γιάννη Αναστασίου παλιές καλές στιγμές από συνύπαρξή τους στον ΟΦΗ

Στη φωτογραφία διακρίνεται και ο γνωστός  Μεσσήνιος αθλητικογράφος Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος γνωρίζει πολλά χρόνια τους κ.κ. Αναστασίου και Δέδε.