«Χρυσός» ο Πολυπαθέλλης του Ευκλή στην ποδηλασία και πρωτιά για το Πυροσβεστικό Σώμα!

«Χρυσός» ο Πολυπαθέλλης του Ευκλή στην ποδηλασία και πρωτιά για το Πυροσβεστικό Σώμα!

Την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας κατέκτησε ο Γιώργος Πολυπαθέλλης του Σ.Π.Ο.Κ. «Ο Ευκλής», εκπροσωπώντας την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος. Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο χώρο του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου στο Σχινιά.

Ο Πολυπαθέλλης δήλωσε ότι το ήθελε πολύ αυτό το Πρωτάθλημα και το κυνηγούσε πολλά χρόνια. Είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή του και ιδιαίτερα χαρούμενος κυρίως επειδή συνέβαλε στο να κατακτήσει την 1η θέση στη Γενική Κατάταξη το Πυροσβεστικό Σώμα, το οποίο υπηρετεί με απόλυτη αφοσίωση (ακολούθησαν στην 2η θέση η ομάδα του Στρατού Ξηράς, με την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας να συμπληρώνει την 3η θέση του βάθρου).

Όσον αφορά τον αγώνα – σιρκουί των 10 στροφών ο πρωταθλητής του Ευκλή ανέφερε: «Έμεινα μέχρι τη μέση του αγώνα προστατευμένος μέσα στο κυρίως γκρουπ των αθλητών, αλλά κάπου εκεί αποφάσισα, να ακολουθήσω την τακτική μου, της επίθεσης! Κυνήγησα το γκρουπ των αποσπασμένων, το έπιασα και έμεινα μαζί τους μέχρι τον προτελευταίο γύρο του σιρκουί.

Από το ξεκόλλημα, κάνοντας ακόμα μια επίθεση, έφυγα μόνος μου για τον τελευταίο γύρο μέχρι την γραμμή του τερματισμού».

Η διοίκηση του καλαματιανού συλλόγου και οι συναθλητές του τον συγχαίρουν για αυτή την κατάκτησή του και του εύχονται τα καλύτερα στην καριέρα του.