Δημήτρης Γιαννημάρας: «Η έπαρση και η αλαζονεία είναι κακοί σύμβουλοι»

Δημήτρης Γιαννημάρας:  «Η έπαρση και η αλαζονεία  είναι κακοί σύμβουλοι»

Είναι κατανοητό να απαντάει κανείς με τον τρόπο που χρησιμοποιεί ο κ. Ρουτζούνης, όταν δε γνωρίζει τη σημασία των λέξεων «ευγένεια, πανικός, αλαζονεία, έπαρση, συκοφαντία, στήσιμο, μεθοδεύσεις, σκοπιμότητες κλπ.»

Το γεγονός ότι δεν απάντησε ούτε σε μία από τις ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν είναι πραγματικά σημάδι πανικού. Εμείς, επαναλαμβάνουμε, περιμένουμε τις απαντήσεις σας, κύριε Ρουτζούνη, στα ερωτήματά μας και τότε να είστε βέβαιος θα δικαιολογήσουμε την όποια απάντησή σας, ακόμα και αν χρησιμοποιείτε δικό σας ερμηνευτικό λεξικό.

Τέλος, θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι εκφράσεις όπως «πώς γίνονται γεωτρήσεις, με τι αποφάσεις και τι χρήματα;», «…ξέρουν τις μεθοδεύσεις και τη σκοπιμότητα για το νερό της Μηλιάς…», «Γνωρίζουν καλά ποιοι είναι αυτοί που προσφέρουν τη δημοτική περιουσία σε συγγενείς και φίλους…», «…θα αναδείξει τις παραπάνω συναλλαγές…», «…ποιοι είναι αυτοί που στήνουν Γονάτσες και γιατί», προσδιορίζουν πραγματικά τον όρο συκοφαντία, και, τέλος, ο λαός πήρε τις αποφάσεις του και όταν θα’ ρθει η ώρα, θα τις ξαναπάρει.

Ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης
Δημήτριος Γιαννημάρας