Η Καλαμάτα 1-0 στην «πρόβα» την Ηλιούπολη

Η Καλαμάτα 1-0 στην «πρόβα» την Ηλιούπολη

Ιδιαίτερα δυνατή ήταν η απογευματινή φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο της Μεσσήνης ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Ηλιούπολη, προϊδεάζοντας για το τι θα επακολουθήσει στο πρωτάθλημα της Super League 2 (το οποίο βέβαια απομένει να ξεκαθαρίσει αν θα ξεκινήσει την επόμενη Κυριακή 6/11, όπως έχει προγραμματιστεί ή θα πάρει νέα αναβολή). Η τοπική μας ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους κέρδισε και αυτό το παιχνίδι, χάρις στο γκολ που σημείωσε στο 16ο λεπτό ο Βασιλόγιαννης, εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Πασάς, όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κρητικό.

Παρά το φτωχό σκορ ήταν μια δίκαιη επικράτηση για την Καλαμάτα, που ήταν καλή σε όλες τις γραμμές, δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες, παίζοντας σε υψηλές ταχύτητες σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου. Από την πλευρά της η Ηλιούπολη ακολούθησε σε μεγάλο βαθμό το ρυθμό των «μελανολεύκων» και απείλησε επανειλημμένα, έχοντας στις τάξεις της δύο Καλαματιανούς, τον Ηλία Πολίμο και τον Μιχάλη Μπαστακό, οι οποίοι ήταν ανάμεσα στους παίκτες που ξεχώρισαν. Ο Πολίμος είχε μάλιστα και δοκάρι σε σέντρα σουτ που επιχείρησε από αριστερά στο 57’ με τη μπάλα να βρίσκει στο πάνω μέρος της συμβολής των δοκών στην απέναντι πλευρά και να περνά άουτ. Το δοκάρι «ανταπέδωσε» ο Μπόρχες στο 79’ με ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.  

Διαιτητές: Νίκος Παπακωνσταντίνου (Χρυσοβαλάντης Μπουρίκας-Δημήτρης Γιαλικάρης).

Καλαμάτα

(Νίκος Αναστόπουλος): Μέντες (63’ Ταΐρης), Παπατόλιος, Λουπάνο, Αναστασόπουλος (46’ Καραγκούνης), Μαβινγκά (63’ Δρούγας), Κωνσταντινόπουλος (46’ Ασίγκμπα), Ματέους Άλβες (46’ Μέντεζ), Μπόρχες (80’ Ασαμόα), Αρναρέλλης (63’ Τριανταφυλλάκης), Βασιλόγιαννης (46’ Κόκκορης), Πασάς (84’ Γκότσης).

Ηλιούπολη

(Νίκος Παντέλης): Περιστερίδης (70’ Πολίτης), Τσαφαρίδης, Μπουσάι, Κρητικός, Μιούριελ, Γκοτσούλιας, Πολίμος, Δημητριάδης, Βάρκας, Τριανταφυλλάκος, Μπαστακός (Ανδρέου, Κρέτση, Βασιλείου, Πατσατζόγλου, Γεωργιάδης, Ντόι).