Γ Εθνική Μπάσκετ: Στην Πάτρα ο Δίωνας – Θέλει επιστροφή στις νίκες η Kalamata BC

Γ Εθνική Μπάσκετ: Στην Πάτρα ο Δίωνας – Θέλει επιστροφή στις νίκες η Kalamata BC

Τον ΑΟ Αχαΐας «Η Γαλήνη» αντιμετωπίζει σήμερα στις 5.00 μ.μ. στο Γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας Πατρών, ο Δίωνας Κυπαρισσίας, για την 5η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η τριφυλιακή ομάδα (προέρχεται από σπουδαία νίκη κόντρα στον ΑΟ Νήαρ Ηστ), στοχεύει στο «διπλό», συνεχίζοντας έτσι την εξαιρετική της πορεία.

Ο προπονητής του Δίωνα Κυπαρισσίας Χρήστος Μυριούνης αναμένεται να έχει όλο το δυναμικό διαθέσιμο.

Τον αγώνα έχουν οριστεί να διευθύνουν οι Καψιώχας, Γαραντζιώτης, ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Ι. Μάρκου.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Τα υπόλοιπα ματς της 5ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής είναι τα εξής:

Κυριακή 6 Νοεμβρίου – 5.00 μ.μ.

ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου – ΚΑΟ Κορίνθου Παλαίμων

Αγία Παρασκευή  – Παναχαϊκή

Πήγασος Θυρέας – ΑΟ Ερμιονίδας

___________________ 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.
Θέλει επιστροφή στις νίκες με ΕΑ Προμηθέας 2014

Επιστροφή στις νίκες (μετά την ήττα από την Καλαμάτα ΄80 στο μεσσηνιακό ντέρμπι) θέλει στο σημερινό εντός έδρας ματς (αρχίζει στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα) με την ΕΑ Προμηθέας 2014, η Καλαμάτα B.C., σ’ ένα κρίσιμο ματς της 5ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής, για να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή.

Ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας, Παύλος Νώντας και ο συνεργάτης του Γιώργος Σπυρόπουλος, στα πλάνα που ετοιμάζουν για την εν λόγω συνάντηση δεν μπορούν να υπολογίζουν στην παρουσία του έμπειρου «πάουερ» φόργουορντ» Δημήτρη Καλογερόπουλου (ταλαιπωρείται από τραυματισμό).

Η ΕΑ Προμηθέας 2014 που είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, ενδέχεται να έχει στην διάθεσή της και κάποιους αθλητές που πλαισιώνουν τον Προμηθέα Πατρών ο οποίος συμμετέχει στην Basket League.

Τον αγώνα έχουν οριστεί να διευθύνουν οι Παλογέλης, Πολάτογλου, ενώ κομισάριος θα είναι ο Σπύρος Ηλιόπουλος από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.


ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80
Έξω με Νήαρ Ηστ
Δύσκολη έξοδο επιχειρεί σήμερα η νεοφώτιστη Καλαμάτα ’80, καθώς «κοντράρεται» στις 5.00 μ.μ. στο Γυμναστήριο Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή με τον ιστορικό ΑΟ Νήαρ Ηστ, για την 5η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας Αλέξης Κορογώνας, ο συνεργάτης του Δημήτρης Μέντης και οι αθλητές τους, είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το ματς που θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών» έχουν οριστεί να «σφυρίξουν» οι Τρουμούσης,Τζανετάκης, ενώ κομισάριος  θα είναι ο Γ. Ελευθεριάδης.