Καταγγελία της Ελληνικής Δράσης για προσαγωγή μελών της την ώρα της περιφοράς

Καταγγελία της Ελληνικής Δράσης για προσαγωγή μελών της την ώρα της περιφοράς

Το απόγευμα του Σαββάτου η Ελληνική Δράση εξέδωσε ανακοίνωση- καταγγελία.
Όπως αναφέρει, μέλη της, επιχείρησαν να αναρτήσουν πλακάτ την ώρα που γινόταν η περιφορά της εικόνας, αλλά εμποδίστηκαν και τελικά προσήχθησαν στην Α.Δ Μεσσηνίας.
Ακολουθεί η καταγγελία:
Η Ελληνική Δράση πιστή στην Πατρίδα θέλησε να διαμαρτυρηθεί κόσμια και στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος στην άμεση υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Προκόπη Παυλόπουλου στην έγκριση από την Βουλή της «Συμφωνίας των Πρεσπών» με ανάρτηση ενός πλακάτ διαμαρτυρίας. Αμέσως ενήργησαν οι πραιτωριανοί του κράτους των Συριζανέλ και προσήγαγαν τα μέλη της Ελληνικής Δράσης στην Αστυνομική Διεύθυνση χωρίς κανένα λόγο κατά παράβαση του νόμου.
Η  Μακεδονία μας ξεπουλιέται από κάποιους που προσκυνούν τον Σόρος και οι Έλληνες Πατριώτες οφείλουν να αντισταθούν, όπως κάνει η Ελληνική Δράση εδώ και πολύ καιρό λαμβάνοντας μέρος σε όλα τα συλλαλητήρια αλλά και προσπαθώντας να παρέμβει και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, για να αποδείξει ότι δίκαια από την πόλη της Καλαμάτας ξεκίνησε η Εθνική μας Επανάσταση που ελευθέρωσε ένα μεγάλο μέρος της Πατρίδας!
Ελλάς ή Τέφρα!
Ελληνική Δράση