Μπούκα Μεσσήνης: 81χρονος γυναικοκτόνος και αυτόχειρας

Μπούκα Μεσσήνης: 81χρονος  γυναικοκτόνος και αυτόχειρας

Σκότωσε με βαριοπούλα την 61χρονη γυναίκα του στον ύπνο της

Εμβρόντητοι έχουν μείνει από χθες το μεσημέρι συγγενείς του ζευγαριού και κάτοικοι της περιοχής, για την οικογενειακή τραγωδία στην Μπούκα, με 81χρονο άντρα να σκοτώνει με βαριοπούλα την 61χρονη σύζυγό του την ώρα που κοιμόταν και μετά να βάζει τέρμα στη ζωή του με μαχαίρι.

Όλοι μαρτυρούν ότι είχαν μια καλή σχέση, ήταν αγαπητό ζευγάρι, χωρίς σοβαρά προβλήματα και κανείς δεν μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση, τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του υπερήλικα, που ήταν και ψάλτης στην περιοχή, για να αφαιρέσει δύο ζωές.

Το φρικτό σκηνικό στο σπίτι του ζευγαριού αντίκρισε ο ένας τους γιος, που πήγε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι.

«Φοβόταν μη γίνει βάρος…»
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, καθώς και ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας, ταξίαρχος Ηλίας Αξιοτόπουλος. Ο χώρος αποκλείσθηκε και συλλέχθηκαν στοιχεία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, ο 81χρονος φέρεται τον τελευταίο καιρό να είχε κάποιες ανησυχίες για προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και να τον βασάνιζε η ιδέα ότι μπορεί να είναι ανήμπορος και να γίνει βάρος στην οικογένειά του.

Τη σκότωσε
Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από την Αστυνομία, φέρεται πως το πρωί ο 81χρονος σηκώθηκε και πριν προλάβει να ξυπνήσει η γυναίκα του, όπως βρισκόταν στο κρεβάτι, τη χτύπησε με μια βαριοπούλα στο κεφάλι. Αμέσως μετά με μαχαίρι τραυματίσθηκε και ο ίδιος στο λαιμό, αφήνοντας κι αυτός την τελευταία του πνοή.

Μετά την αποκάλυψη της οικογενειακής τραγωδίας στο σπίτι εξελίχτηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με συγγενείς που κατέφταναν και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι είχε συμβεί.

Από την αστυνομία έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή και στις δύο σορούς, η οποία θα γίνει στην Κόρινθο.

Της Βίκυς Βετουλάκη