Καλαμάτα-ΠΑΟ Ρουφ σήμερα στο Στάδιο για την …επανεκκίνηση

Καλαμάτα-ΠΑΟ Ρουφ σήμερα στο Στάδιο για την …επανεκκίνηση

Υποχρεωμένη να αφήσει πίσω της την άτυχη αναμέτρηση της Τετάρτης και το 1-1 στο Αιγάλεω που την καθήλωσε στους -10 από την κορυφή της Super League 2 είναι η ομάδα της Καλαμάτας, που βλέπει τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ρουφ ως …φάρμακο.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 2.45 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας και απέναντι στον ουραγό της κατηγορίας (10η αγωνιστική) δεν υπάρχει φυσικά άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

Όλοι ελπίζουν ότι το θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση, έστω και σε αυτό το ματς, θα επιτρέψει στους «μελανόλευκους» να κάνουν την πολυπόθητη επανεκκίνηση και να πάνε με άλλο «αέρα» στην πρόκληση της Καλλιθέας (Δευτέρα 16/1 έχει οριστεί).

Σε αυτό το κομβικό ματς η Καλαμάτα αναμένεται να παραταχθεί ενισχυμένη με τουλάχιστον 2 μετεγγραφές που αναμένεται να αποκτηθούν μέσα στην εβδομάδα, αλλά και τον αρχισκόρερ Γιάννη Πασά, ο οποίος παραμένει εκτός μάχης για ένα μήνα, λόγω αρθροσκόπησης στο γόνατο.

Όσο για το θέμα που ετέθη για τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο, η διοίκηση λέει ότι δεν υφίσταται, δείχνοντας, για την ώρα τουλάχιστον, εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

«Σφυρίζει» ο Στάμος από την Ηλεία
Η ΕΠΟ γνωστοποίησε χθες τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις προσεχείς συναντήσεις της 10ης αγωνιστικής, με την συνάντησης της Καλαμάτας κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ να ανατίθεται στον Βασίλη Στάμο από τον γειτονικό Σύνδεσμο Ηλείας.

Όλοι οι ορισμοί και το πρόγραμμα για τα ματς του Νοτίου Ομίλου έχουν ως εξής:

Σάββατο 7 Ιανουαρίου

13:45 Ολυμπιακός Β-Κηφισιά

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής). Βοηθοί: Σινιοράκης (Αχαΐας) – Βεργέτης Δ. (Αργολίδας). 4ος διαιτητής: Αλιάγας (Δυτ. Αττικής). Παρατηρητής: Κουζάκης (Θεσσαλίας)

14:45 Επισκοπή-Καλλιθέα

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου). Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου) – Παύλος (Δυτ. Αττικής). 4ος διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου). Παρατηρητής: Φλώτσιος (Βοιωτίας).

14:45 Ηρόδοτος-ΑΕΚ Β’

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου). Βοηθοί: Βλαχάκης – Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου). 4ος διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών). Παρατηρητής: Γιανναδάκης (Λασιθίου).

14:45 Καλαμάτα-ΠΑΟ Ρουφ

Διαιτητής: Στάμος (Ηλείας). Βοηθοί: Τριαντάφυλλος – Σπηλιώτης (Κορινθίας). 4ος διαιτητής: Τσακάλης (Ηλείας). Παρατηρητής: Σπυράκης (Λακωνίας).

Κυριακή 8 Ιανουαρίου

14:45 Απόλλων Σμύρνης-Αιγάλεω

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας). Βοηθοί: Μωϋσιάδης Β. (Γρεβενών) – Καρασαββαΐδης (Καβάλας). 4ος διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής). Παρατηρητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών).

14:45 Χανιά-Προοδευτική

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής). Βοηθοί: Μαυρουδής – Μάτσας (Ηρακλείου). 4ος διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών). Παρατηρητής: Κασκαντίρη (Δυτ. Αττικής).

14:45 Παναχαϊκή-ΟΦ Ιεράπετρας

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών). Βοηθοί: Καλαμπίκης (Αιτωλοακαρνανίας) – Θανασιάς (Ηπείρου). 4ος διαιτητής: Ρούτσης (Κορινθίας). Παρατηρητής: Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας).