Κανονικά το ματς της Καλαμάτας στην Ιεράπετρα, έλυσε ο Μπόρχες

Κανονικά το ματς της Καλαμάτας στην Ιεράπετρα, έλυσε ο Μπόρχες

H ΠAE Kαλαμάτα ανακοίνωσε χθες τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Ούγκο Μπόρχες. «Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του» αναφέρουν οι «μελανόλευκοι» για τον Αργεντινό μέσο, ενώ παράλληλα συνεχίζουν την προσπάθεια για την μετεγγραφική ενίσχυση της τοπικής μας ομάδας, περιμένοντας και την ολοκλήρωση της απόκτησης του Λιποράσε.

Επόμενος αγωνιστικός σταθμός για την Καλαμάτα θα είναι την Κυριακή η Κρήτη και ο προτελευταίος αγώνας για τον α’ γύρο της Super League 2, με αντίπαλο την Ιεράπετρα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Βουζουνεράκειο αθλητικό κέντρο και θα ξεκινήσει κανονικά στις 2.45 μ.μ..

Η επόμενη αντίπαλος της Καλαμάτας φιγουράρει στη 2η θέση του Νοτίου Ομίλου, ενώ τα αλλεπάλληλα άσχημα αποτελέσματα και η τελευταία εντός έδρας ισοπαλία με την Προοδευτική έχουν αφήσει το μεσσηνιακό συγκρότημα αρκετά πίσω κι έτσι είναι αναγκασμένο να κυνηγήσει βαθμούς παντού.

Η προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Νίκου Κακαλέτρη και του συνεργάτη του, Γιώργου Πολυμενέα, γίνεται σε εντατικούς ρυθμούς αγωνιστικά και παράλληλα στοχεύει στην τόνωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών που μοιραία έχει πληγεί από την πρόωρη απώλεια του μεγάλου στόχου της ανόδου, φέρνοντας μαζί και την απώλεια του αγωνιστικού κινήτρου. Το κλίμα είναι όμως σαφώς αλλαγμένο και οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας παίζουν ήδη πιο απελευθερωμένα και συνειδητοποιούν ότι αυτή η προσπάθεια πρέπει να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Super League 2-Νότιος Όμιλος
Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Παρασκευή 27.1.2023

ΑΕΚ Β – Χανιά  (15:15/ΕΡΤ3)

Κυριακή 29.1.2023

Προοδευτική – Απόλλων Σμύρνης (14:45)

Ηρόδοτος – Παναχαϊκή (14:45)

Κηφισιά-Επισκοπή (14:45)

ΟΦ Ιεράπετρας – Καλαμάτα(14:45)

Δευτέρα 30.1.2023

Καλλιθέα – Ηλιούπολη (15:15/ΕΡΤ3)

ΠΑΟ Ρουφ – Αιγάλεω (14:45)

ΡΕΠΟ: Ολυμπιακός Β