Έκρυβε τα ναρκωτικά σε κοτέτσι στον Αλμυρό

Έκρυβε τα ναρκωτικά σε κοτέτσι στον Αλμυρό

Μέσα σε κοτέτσι βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας να κρύβει πρόχειρες συσκευασίες με χασίς ένας 59χρονος, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στην περιοχή του Αλμυρού.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν περίπου 300 γραμμάρια χασίς, ενώ σε βάρος του άνδρα σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Μέσα στο κοτέτσι
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες πως ο 59χρονος κατέχει και διακινεί ναρκωτικά. Έτσι, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών Μεσσηνίας, πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης έρευνα στο σπίτι του και σε παράπλευρο αγρόκτημά του, στην περιοχή του Αλμυρού.

Εντός σπιτιού βρήκαν χασίς βάρους 40 γραμμαρίων και 5 ναρκωτικά δισκία, ενώ σε κοτέτσι στο αγρόκτημα βρέθηκαν κρυμμένες 6 χάρτινες συσκευασίες, που περιείχαν 241 γραμμάρια χασίς. Συνολικά, κατασχέθηκαν 281 γραμμάρια κάνναβης.

Στον εισαγγελέα
Στην κατοχή του 59χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Η δε αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο.

Της Βίκυς Βετουλάκη