Νέα Δημοκρατία: Οι γυναίκες υποψήφιες για τη Μεσσηνία

Νέα Δημοκρατία: Οι γυναίκες υποψήφιες για τη Μεσσηνία

Στην τελική ευθεία για την οριστική συγκρότηση των ψηφοδελτίων σε όλη τη χώρα βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία και σύμφωνα με πληροφορίες των «Π», σε πέντε περιφέρειες μάλιστα τα ψηφοδέλτια έχουν ήδη κλείσει.

Τα Παραπολιτικά για τη Μεσσηνία αναφέρουν τις εξής γυναικές:

1. Γυφτέα Μαρία Ελένη (Μαριλένα), Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνιακής Πολιτικής, Δημοσιογράφος, 37 ετών (νέα υποψήφια)
2012-2018
· Αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων Μesogeios TV
2012-σήμερα
· Δημοσιογράφος ελεύθερου ρεπορτάζ, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Συνεργάτης σε ενημερωτικά περιφερειακά site
2016-σήμερα
· Στρατηγικός Σχεδιασμός και Επικοινωνιακή Πολιτική σε επικεφαλής και υποψηφίους συνδυασμών βουλευτικών, αυτοδιοικητικών και επιμελητηριακών εκλογών
2020-σήμερα
· Πολιτική Επικοινωνία σε συνεργασία με Ίδρυμα Konrad Adenauer
2020-σήμερα
· Πολιτική Επικοινωνία σε συνεργασία με Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας (ΕΝΑ)

2. Κουμάντου Παναγιώτα, Δικηγόρος, 54 ετών (ξανά υποψήφια το 2019)
– Κόρη του αειμνήστου Δημάρχου Καλαμάτας Παναγή Χ. Κουμάντου και της φυσικού – καθηγήτριας Γλυκερίας – Δανάης Σαραφίδου.
– Παντρεμένη με τον επιχειρηματία, χημικό & Πρόεδρο του Εξαγωγικού τμήματος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Μενέλαο Ι. Κουτέλα.
– Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας (2021-Ιαν 2023)
– Είναι πολιτικό στέλεχος των Τμημάτων του κόμματος: 1) Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, 2) Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και 3) Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

3. Λοΐζου Δώρα, Παιδαγωγός (νέα υποψήφια)
– Είναι μουσικοπαιδαγωγός, συγγραφέας παιδικών βιβλίων, μουσικός και ερμηνεύτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Γεννήθηκε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Κυπαρισσία, θέτοντας υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του 2019 στο Δήμο Τριφυλίας
– Η Δώρα Λοΐζου ορίστηκε ως υπεύθυνη – συντονίστρια Τομέα Πολιτισμού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου με απόφαση του τομεάρχη Πολιτισμού της Ν.Δ., Χρήστου Δ. Σούλη.

parapolitika.gr