«Πρόβα» της Καλαμάτας με Ολυμπιακό Β’ στο Στάδιο εν όψει του ντέρμπι

«Πρόβα» της Καλαμάτας με Ολυμπιακό Β’ στο Στάδιο εν όψει του ντέρμπι

Στις 3.30 μ.μ. θα ξεκινήσει σήμερα στο Στάδιο της Παραλίας η φιλική συνάντηση της Καλαμάτας με τον Ολυμπιακό Β’.

Η ΠΑΕ έχει ορίσει γενική είσοδο 5 ευρώ και οι φίλοι της τοπικής μας ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια «πρόβα» Super League 2, εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ειδικότερα για τους «μελανόλευκους» υπάρχει στο πρόγραμμα το μεγάλο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Κηφισιά, το οποίο ορίστηκε να διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου (3.15 μ.μ. στο Στάδιο).

Στο σημερινό τεστ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κωνσταντινόπουλου και Ντιακατέ, ενώ δεν υπολογίζονται οι Μαρκόφσκι, Μπαξεβάνος και Μπακαγιόκο.

Διοικητικό Συμβούλιο Super League 2

Όπως ενημέρωσε η Super League 2 την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42/ 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με βασικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την Εκλογή Προέδρου του ΔΣ στη θέση του Λεουτσάκου.

Οι υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου, μπορούν να κατατεθούν έως  τη Δευτέρα 6.3.2023 και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ένωσης. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση:

Στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. εκλέγονται κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένα άτομα, τα οποία είναι κάτοχοι πτυχίου Α.Ε.Ι. ή διαθέτουν δεκαετή τουλάχιστον εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού και ειδικότερα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, συνυποβάλλοντας μαζί:

α) Πλήρες βιογραφικό σημείωμα

β) Αντίγραφο τίτλων σπουδών ή έγγραφα που αποδεικνύουν την διοικητική τους εμπειρία και την εξειδίκευση στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού.

γ) Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εμπίπτουν στα κωλύματα του αθλητικού νόμου, όπως αυτός ισχύει εκάστοτε και στα κωλύματα που προβλέπονται στο καταστατικό της Ε.Π.Ο.

δ) Πλήρες αντίγραφο ποινικού μητρώου με ημερομηνία έκδοσης ενός μηνός πριν την κατάθεσή του.

Υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου, μπορεί να θέσει ένας από τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της Α2 κατηγορίας ή και τρίτο πρόσωπο που δεν είναι μέλος Δ.Σ. ΠΑΕ ή μέτοχος ΠΑΕ.