Δύσκολη έξοδος σήμερα στο Βλαχιώτη για την πρωτοπόρο Καλαμάτα


Ένα ακόμη δύσκολο όσο και σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα η Καλαμάτα που στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής θα βρεθεί στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Βλαχιώτη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα.
Η Μαύρη Θύελλα καλείται να επιβεβαιώνει κάθε φορά τη θέση της στην κορυφή του 8ου Ομίλου και το ίδιο έχει σκοπό να κάνει και σήμερα σε μια δυνατή έδρα, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο που μάχεται για την παραμονή. 
Στην προσπάθεια για το όγδοο διπλό σε ισάριθμους αγώνες στη διάθεση του προπονητή Γιάννη Χριστόπουλου θα είναι οι εξής 18 ποδοσφαιριστές:
Κασωτάκης, Βούρας, Τάμπας, Τσόπελας, Χίλγκεν, Ψάνης (έχασε λόγω τραυματισμού το προηγούμενο ματς), Φουάσης, Βοσκόπουλος (επιστρέφει μετά από τιμωρία 5 αγωνιστικών), Μπίζος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Πινδώνης, Μαστραντωνάκης, Ζελέκου, Μίνγκας, Λαθύρης, Ρόνι Κάρλος, Γιόνδης.
Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μάρκοβιτς, Αντωνιάδης, Αθανασόπουλος.

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Υποδέχεται τον ΑΟ Κατασταρίου 
Τον φορμαρισμένο ΑΟ Κατασταρίου αντιμετωπίζει σήμερα στη 1.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης ο Πάμισος. Πρόκειται για ένα κρίσιμο ματς και οι πράσινοι της Μεσσήνης θέλουν να «ζευγαρώσουν» τις νίκες (θα είναι η παρθενική εντός έδρας), για ν’ αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.
Ο προπονητής του Παμίσου Μεσσήνης Μιχάλης Φασουλής δεν θα καθίσει στον πάγκο, καθώς είχε αποβληθεί στον προηγούμενο αγώνα με την ΑΕ Πελλάνας – Καστορείου.
Στους «πράσινους» της Μεσσήνης επιστρέφουν οι Ηλίας Ηλιόπουλος, Θεόδωρος Κατσιβαρδέας (εξέτισαν την ποινή τους). Δύσκολη δε θεωρείται η συμμετοχή των Χρήστου Ρήγα, Παναγιώτη Μάραντου (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς), Αλέξανδρου Ρούτση, Πέτρου Μανιατέα (στρατευμένοι).
Ο Πάμισος και σ’ αυτόν τον εντός έδρας αγώνα περιμένει θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους του.
Στο ματς του α΄ γύρου, ο ΑΟ Κατασταρίου είχε πάρει τη νίκη με 3-0.
Διαιτητής έχει οριστεί ο Παναγιώτης Παναγάκος από την ΕΠΣ Λακωνίας, βοηθοί οι Παναγιώτης Σόβολος από την ίδια Ένωση, Παναγιώτης Τσούκας από την ΕΠΣ Αρκαδίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Νικόλαος Ρατσιάτος από την ΕΠΣ Αργολίδας.