Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST U13: Με άστατο καιρό η εκκίνηση στην Καλαμάτα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST U13: Με άστατο καιρό η εκκίνηση στην Καλαμάτα

Με άστατες καιρικές συνθήκες ξεκίνησε χθες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST U13 που διεξάγεται στην Καλαμάτα.

Δόθηκαν εκκινήσεις και στα 3 γκρουπ αλλά διεκόπησαν οι ιστιοδρομίες λόγω των συνεχών αλλαγών της διεύθυνσης του ανέμου. Ένα μπουρίνι χαμηλής έντασης με βροχή και χαλάζι οδήγησε την επιτροπή να κατευθύνει τον στόλο στην στεριά οπού όπου ανέμενε οδηγίες.

Για τη σημερινή ημέρα προβλέπεται βελτίωση του καιρού με ιδανικές συνθήκες για ιστιοπλοΐα και με νότιους ανέμους.

Το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist  κάτω των 13 ετών διεξάγεται από 18 έως 22 Απριλίου 2023 με διοργανωτή τον ΝΑΣ Καλαμάτας «ΑΙΟΛΟΣ». Με πάνω από 280 συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα, το φετινό πρωτάθλημα είναι το μεγαλύτερο που έχει διοργανωθεί τα τελευταία χρόνια και υπόσχεται πολλές όμορφες στιγμές για όλους!

Το πρωτάθλημα λαμβάνει χώρα ανοικτά της Καλαμάτας, με ορμητήριο τις εγκαταστάσεις του Αιόλου. «Σας προσκαλούμε θερμά να έρθετε και εσείς – είναι μια φανταστική ευκαιρία να επισκεφθείτε τον Σύλλογο, να υποστηρίξετε τις αθλήτριες και αθλητές μας που λαμβάνουν μέρος στους αγώνες και να απολαύσετε την ατμόσφαιρα του πρωταθλήματος!», αναφέρουν στο «προσκλητήριό» τους οι υπεύθυνοι του καλαματιανού συλλόγου, όπως αποδεικνύεται και από τα εντυπωσιακά φωτογραφικά στιγμιότυπα!