Θουρία: Δε βρήκε τίποτα στο φορτηγό και διέρρηξε το σπίτι

Θουρία: Δε βρήκε τίποτα στο φορτηγό  και διέρρηξε το σπίτι

Δώδεκα συλλήψεις έγιναν στη Μεσσηνία σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι συνολικά σε 1.103 άτομα, εκ των οποίων 876 ήταν Έλληνες και 227 αλλοδαποί, καθώς και σε 820 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 81 άτομα, από τα οποία 60 ήταν Έλληνες και 21 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 55.

Ακόμα, βεβαιώθηκαν συνολικά 271 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συλλήψεις
Αναλυτικά, στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:
-Δύο άτομα για ναρκωτικά και συγκεκριμένα ένας 54χρονος στην Κορώνη, καθώς οι αστυνομικοί σε έλεγχο που έκαναν εντόπισαν να καλλιεργεί σε γλάστρες δύο δενδρύλλια κάνναβης με ύψος έως 45 εκατοστά. Επίσης, συνελήφθη ένας 29χρονος στην Καλαμάτα, διότι κατείχε 0,4 γραμμάρια χασίς

-Δύο άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

-Ένας 45χρονος για καταδικαστικό έγγραφο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για απόπειρα κλοπής

-Επτά άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους, κατά τόπο, εισαγγελείς.

Τέλος, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας εξιχνιάσθηκε μία απόπειρα κλοπής σε όχημα και μία κλοπή σε σπίτι, που έγιναν στις 22 Απριλίου στη Θουρία.

Για τις υποθέσεις σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου για κλοπή και απόπειρα. Ειδικότερα, ο 44χρονος μπήκε σε ανασφάλιστο φορτηγό και αφού ερεύνησε το ντουλαπάκι, βγήκε χωρίς να  πάρει κάτι. Ακολούθως, όμως, διέρρηξε το σπίτι του ιδιοκτήτη του φορτηγού, απ’ όπου αφαίρεσε χρυσαφικά άγνωστης αξίας.