Κλειστός μέχρι και τον Ιούνιο ο δρόμος Καλαμάτας – Σπάρτης μέσω Ταϋγέτου

Κλειστός μέχρι και τον Ιούνιο ο δρόμος Καλαμάτας – Σπάρτης μέσω Ταϋγέτου

Παράταση μέχρι τον Ιούνιο πήραν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν εκδοθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας στο δρόμο Καλαμάτας – Σπάρτης μέσω Ταϋγέτου.

Οι ρυθμίσεις αποκλεισμού έλαβαν παράταση λόγω της εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του δρόμου από κατολισθήσεις, ωστόσο γενικότερα ο δρόμος έχει χαρακτηρισθεί ως επικίνδυνος λόγω κατολισθήσεων και καθιζήσεων.

Σύμφωνα με την αστυνομική απόφαση, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Αποκατάσταση κατολισθήσεων στην 82η Ε.Ο. Καλαμάτας – Σπάρτης, από χ/θ.24+000 έως όρια της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας», παρατείνεται η διακοπή της κυκλοφορίας έως τις 30 Ιουνίου από τη χιλιομετρική θέση 24+450 έως τη χιλιομετρική θέση 25+950.

Η ανάδοχος του έργου «Κ.Η. Παπαδόπουλος Μ.ΕΠΕ Τεχνική Εταιρεία» υποχρεούται για την τοποθέτηση και συντήρηση της απαιτούμενης οδικής σήμανσης, καθώς και για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από τον κοινοτικό δρόμο «Διπόταμο» (13+000 χ/θ) – Καρβέλι – Λαδά – ε.ο. Καλαμάτας – Σπάρτης.