TBEX 2023 Peloponnese: Εξαπλώνεται με στόχο την αποκόμιση εμπειριών από τους συνέδρους

TBEX 2023 Peloponnese: Εξαπλώνεται με στόχο την αποκόμιση εμπειριών από τους συνέδρους

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση, την οποία οργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην περιοχή της Βέργας, στους πρόποδες του όρους Καλάθι, που δεσπόζει στην Καλαμάτα, προσφέροντας άπλετη θέα στον Μεσσηνιακό Κόλπο, ολοκληρώθηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης οι συνεδριακές εργασίες της παγκόσμιου χαρακτήρα διοργάνωσης ΤΒΕΧ Europe 2023, Peloponnese.

Στο εν λόγω συνέδριο, που διοργάνωσε και φιλοξένησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, συμμετείχαν 360 travel bloggers, δημοσιογράφοι ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, δημιουργοί περιεχομένου social media, εκπρόσωποι από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες και επαγγελματίες του κλάδου.

Όλοι αυτοί έχουν τη δυνατότητα, μέσα σε ένα διάστημα ενός μηνός περίπου, να διαχυθούν σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας, στο πλαίσιο τριήμερων ταξιδιών εξοικείωσης (FAM Trips) που έχουν σχεδιαστεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συνολικά έχουν διοργανωθεί 11 μονοήμερα ταξίδια εξοικείωσης για 250 συμμετέχοντες, καθώς και 17 τριήμερα ταξίδια.

Το ΤΒΕΧ Europe 2023, Peloponnese είναι το μεγαλύτερο συνέδριο και εκδήλωση δικτύωσης στο είδος τους, αποτελεί δε ένα διεθνούς ακτινοβολίας γεγονός, στο οποίο την Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδράμουν το υπουργείο Τουρισμού, ο ΕΟΤ, πολλές άλλες Περιφέρειες, Δήμοι, επιχειρηματικοί, τουριστικοί και ένα πλήθος άλλων φορέων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα από ολόκληρη τη χώρα.