“Κραυγή” Μάκαρη για τη μη συνεχή λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου

“Κραυγή” Μάκαρη για τη μη συνεχή λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου

Καρδιακά επεισόδια σε Παναγιώτη Λύρα και Γιάννη Χριστόπουλο

Έντονα φορτισμένος συναισθηματικά, ο υποψήφιος βουλευτής και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες», Μανώλης Μάκαρης, κατέδειξε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο, τα κούφια λόγια περί “ανάπτυξης” του νομού, αλλά και την ανάγκη ουσιαστικής ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ).

Αναφερόμενος στο καρδιολογικό επεισόδιο του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, Παναγιώτη Λύρα, ο οποίος ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο, τόνισε ότι το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Καλαμάτας πρέπει να λειτουργεί σε 24ωρη βάση για την προστασία της υγείας των πολιτών: “Στενοχωρήθηκα διπλά, και για τον πρόεδρο της Κοινότητας και που δεν μπορούμε ολόκληρη Πελοπόννησος να έχουμε ένα Αιμοδυναμικό Εργαστήριο 24 ώρες ανοιχτό. Αυτό είναι κατάντια! Ω μη γένοιτο, αυτό μπορεί να συμβεί σε καθέναν, να μην έχουμε έναν άνθρωπο να μας ανοίξει το αγγείο; Ευτυχώς πήγε καλά ο άνθρωπος. Αν δεν πήγαινε όμως;” Σημειώνεται ότι πρόβλημα με την καρδιά του αντιμετώπισε και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος επίσης είναι καλά πλέον.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Πολίτης, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων του Σώματος και οι δημοτικοί σύμβουλοι ευχήθηκαν γρήγορα περαστικά στους δύο δημοτικούς συμβούλους που χρειάστηκε να νοσηλευτούν.
Α.Π.