Νέα εντός έδρας ήττα της Καλαμάτας, 1-0 από την Athens Kallithea

Νέα εντός έδρας ήττα της Καλαμάτας, 1-0 από την Athens Kallithea

Νέα εντός έδρας ήττα (προηγήθηκε εκείνη από το Αιγάλεω) για την Καλαμάτα, καθώς έχασε 1-0 από την Athens Kallithea χθες στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας για την 26η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2.  Η Καλαμάτα πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, ενώ δεν έχασε τις μεγάλες ευκαιρίες.

Από την άλλη πλευρά η Athens Kallithea που βρίσκεται στη 2η θέση, παρότι δεν απείλησε ιδιαίτερα, κατάφερε να πετύχει ένα γκολ, παίρνοντας έτσι μια σπουδαία νίκη. Ο προπονητής της Καλαμάτας Ίλτσο Γκεοργκιόσκι παρέταξε ένα σχήμα με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ.

Στο β΄ ημίχρονο, όπου η Athens Kallithea άσκησε πίεση,  η τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας καθυστέρησε να κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
9΄ λάθος γύρισμα του Βλάχου, ο Μάρκο Μαρκόφσκι έκανε το πλασέ, μόλις άουτ.

30΄ ο Γιώργος Μπουλούλης ωραία σέντρα, ο Γιώργος Τσιντώνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ ακυρώθηκε  για φάουλ του Γιάννη Λουκίνα πάνω στον Ντάνι Λουπάνο. Yπήρξαν δε διαμαρτυρίες από τον πάγκο της Athens Kallithea προς τον διαιτητή Ανδρέα Βλάχο.

41΄ο  Βασίλης Καραγκούνης δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Στέφανος Βοσνιάδης απέκρουσε στη γωνία του.

56΄ ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μάρκο Μαρκόφσκι γυριστό σουτ, ο Στέφανος Βοσνιάδης απέκρουσε δύσκολα στη γωνία του.

70΄ ο Παναγιώτης  Κυνηγόπουλος σέντρα, ο Γιάννης Λουκίνας κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, ο Μέντες μπλόκαρε.

77΄ο Γιάννης Βλάχος κάθετη μπαλιά στον Παναγιώτη Κυνηγόπουλο, ο οποίος πλάσαρε τον Μέντες που επιχειρούσε έξοδο, ανοίγοντας το σκορ. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον πάγκο και τους ποδοσφαιριστές της Athens Kallithea.

Χωρίς προβλήματα ήταν η διαιτησία του Ανδρέα Βλάχου από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Βοηθοί ήταν οι Καλαμπόκης από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και Βεργέτης από την ΕΠΣ Αργολίδας.

Κίτρινη κάρτα είδαν οι Μπαξεβάνος, Καραγκούνης (Καλαμάτα), Τσιντώνης, Κυνηγόπουλος, Σαντάνα, Ιωαννίδης (Athens Kallithea).

Στο 22΄ αντίκρυσε κίτρινη κάρτα ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καλαμάτας, Αντώνης Μαυρέας, για διαμαρτυρία.

Στο 85΄ αντίκρυσε κίτρινη κάρτα ο προπονητής της Athens Kallithea, Γιώργος Σίμος, καθώς εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο.

Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Ίλτσο Γκεοργκιόσκι, Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι): Μέντες, Μόζα, Λουπάνο, Μπαξεβάνος, Κωνσταντινόπουλος (77΄ Τριανταφυλλάκης), Παπατόλιος, Καραγκούνης, Ματέους Άλβες (83΄ Δρούγας), Βασιλόγιαννης, Μπουλάρι (73΄ Λιποράσε), Μακόφσκι (77΄ Ρόβας).

ATHENS KALLITHEA (Γιώργος Σίμος): Βοσνιάδης, Τσιντώνης (55΄ Σαντάνα), Μπουλούλης (55΄ Ναμπί, 90΄ Ευαγγέλου), Ιωαννίδης (55΄ Ντεμέτριους), Κύργιας, Βασιλούδης, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος, Μπάμπης (65΄ Ματίγια), Καινούργιος, Βλάχος.

  • Απογοητευτική ήταν σ’ ένα ακόμη εντός έδρας ματς της Καλαμάτας η προσέλευση των φιλάθλων (δεν ξεπερνούσαν τους 200).

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Μετά το τέλος του αγώνα μίλησαν σε εκπροσώπους τοπικών Μέσων Ενημέρωσης οι προπονητές των δύο ομάδων.

Ίλτσο Γκεοργκιόσκι (προπονητής Καλαμάτας)
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών μας στο ξεκίνημα του αγώνα. Είχαμε μεγάλη όρεξη και θέλαμε  πολύ να κερδίσουμε. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και δημιουργήσαμε ορισμένες καλές στιγμές.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Καλλιθέας δεν ήταν καλύτερο από εμάς. Χωρίς να έχει  κάποια σημαντική ευκαιρία πέτυχε ένα γκολ παίρνοντας έτσι τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές παίζεις καλά, αλλά δεν παίρνεις τη νίκη. Επίσης δεν παίζεις καλά και παίρνεις καλό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που έκαναν. Υπολογίζονται όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αν συνεχίσουν έτσι θα καταλάβουμε υψηλή θέση».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΜΟΣ (AΤΗΕΝΣ KALLITHEA)
«Νομίζω ότι τις πιο καθαρές ευκαιρίες στον αγώνα της είχε η ομάδα μας. Στο α΄ ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και πετύχαμε ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε για φάουλ. Δεν γνωρίζω αν ήταν φάουλ.

Στο β΄ ημίχρονο πιέσαμε και πετύχαμε ένα γκολ που μας χάρισε τη νίκη. Θεωρώ δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει δε να τονίσω ότι ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος. Έγινε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου για το πρωτάθλημα της Super League 2. Eμείς θα συνεχίσουμε μέχρι τέλος την προσπάθειά μας και οι στόχος μας είναι η πρώτη θέση».

Λύθηκε η συνεργασία με τους Ι. Γκεοργκιόσκι, Β. Ντιμιτρόφσκι και Γ. Πολυμενέα
Τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή  Ίλια Γκεοργκιόσκι, το βοηθό του Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι και τον αναλυτή Γιώργο Πολυμενέα, γνωστοποίησε χθες λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα με την Athens Kallithea, μέσω ανακοίνωσής της, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα. Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση ότι την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας μέχρι τέλος της σεζόν θα έχει ο Αντώνης Μαυρέας, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η σχετική αναφέρει αναφέρει τα εξής:

«H ΠAE Kαλαμάτα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ίλια Γκεοργκιόσκι, τον βοηθό του Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι και τον αναλυτή Γιώργο Πολυμενέα.

Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Χρέη προπονητή μέχρι το τέλος της περιόδου αναλαμβάνει ο κ. Αντώνης Μαυρέας».

Τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα χθεσινά ματς της 26ης αγωνιστικής
Στα υπόλοιπα χθεσινά ματς της 26ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Επισκοπή – Προοδευτική 0-3

Χανιά – ΟΦ Ιεράπετρας 1-1

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟ Ρουφ 1-0

Ηλιούπολη – Αιγάλεω 2-3

Δύο ματς τη Δευτέρα

Η αυλαία της 26ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Super League 2 κλείνει τη Δευτέρα 22 Μαΐου με δύο ματς που είναι τα εξής:

Ώρα 3.15 μ.μ.

Παναχαϊκή – Κηφισιά

Ώρα 4.00 μ.μ.

Ολυμπιακός Β. – ΑΕΚ Β.