Έως 20 Ιουνίου προσφορές για Αστική Αναβάθμιση Φιλιατρών

Έως 20 Ιουνίου προσφορές  για Αστική Αναβάθμιση Φιλιατρών

Έως τις 20 Ιουνίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ., μπορούν να υποβάλλονται προσφορές στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό για το έργο «Αστική Αναβάθμιση Φιλιατρών – Υποέργο 2 της Πράξης “Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Δήμου Τριφυλίας”».

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 500.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 403.225,81 ευρώ, ΦΠΑ: 96.774,19 ευρώ).

Ως διάρκεια της σύμβασης ορίζονται οι 6 ημερολογιακοί μήνες.

Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς με βάση την τιμή. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 20ή Ιουνίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ.

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος, την 23η Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. (ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών).

Το έργο αφορά στην αναβάθμιση του αστικού ιστού, με πλήρη ανακατασκευή των πεζοδρομίων σε κεντρικές οδούς της πόλης, καθώς και την εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων της προς ανάπλαση περιοχής.

Συγκεκριμένα οι εργασίες ανακατασκευής αφορούν στα πεζοδρόμια των κάτωθι οδών: α) στην οδό Ι. Μεταξά (Δεκατεσσάρων), από το πάρκο Αεροπόρων έως τη διασταύρωση με την οδό Μ. Αλεξάνδρου, β) στην οδό Φουρναράκη, από το Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο έως την πλατεία Καποδιστρίου (κεντρική πλατεία Φιλιατρών).

Του Ηλία Γιαννόπουλου