Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο της Λέττας Πετρουλάκη

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε  το βιβλίο της Λέττας Πετρουλάκη

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο της Λέττας Πετρουλάκη με τίτλο «Ο ερωτευμένος Μπακακίνος και άλλα παραμύθια» στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας την περασμένη Παρασκευή.

«Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας», όπως σημειώνεται από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας, «όλους τους συντελεστές, όσους συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου που έγραψε και εικονογράφησε η Λέττα Πετρουλάκη με τίτλο “Ο ερωτευμένος Μπακακίνος και άλλα παραμύθια”, σε εκδόσεις Μετρονόμος. Ήταν μια εκδήλωση ακριβώς όπως την είχαμε φανταστεί και οργανώσει.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και γέμισαν το αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου. Ήταν μια μαγική βραδιά γεμάτη συναισθήματα, εικόνες, όμορφα και αξέχαστα τραγούδια και τρυφερά παραμύθια που ανέλυσαν και διάβασαν η Ζέτα Κουντούρη, η Σταυρούλα Μπαρδουνιώτη και η Γιώλικα Πουλοπούλου.

Ο Δημοσθένης Μιχαλακόπουλος μας ταξίδεψε με την κιθάρα του και τα υπέροχα αξέχαστα τραγούδια, που αναφέρονταν όλα στα παιδιά. Η Δέσποινα Ηλιοπούλου συντόνισε άψογα όλη την εκδήλωση και η Άννα Ντεκελέ γέμισε και χρωμάτισε την αίθουσα με τις εικόνες του βιβλίου, οργανώνοντας ένα υπέροχο οπτικό υλικό.

Φύγαμε όλοι, θεατές και συντελεστές, έντονα συγκινημένοι από την ατμόσφαιρα και το σκηνικό της εκδήλωσης, που μας ταξίδεψε στην παιδική μας ηλικία και στην ανάγκη να σταθούμε δίπλα στα παιδιά και τα εγγόνια μας, βοηθώντας τα να αποκτήσουν αρχές, ευαισθησίες, πίστη και σεβασμό στο συνάνθρωπο και στο διαφορετικό, ποιότητα στη σκέψη τους, αισθητική στις επιλογές τους, εντιμότητα στις συναλλαγές τους, με εργαλείο παραμύθια που προβάλλουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, όπως χαρακτηριστικά τόνισε η πρόεδρος του συλλόγου και δημιουργός του βιβλίου στο χαιρετισμό της.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ευχή να προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε με κάθε μέσον, μακριά από κάθε μορφή βίας, τα παιδιά μας, γιατί αν τα καταφέρουμε, υπάρχει Ελπίδα για όλο τον κόσμο».